Nem bírom a gyakorlatot, teljesen kikészít utálok bejárni, de ha otthagyom nagy az esély rá hogy össze költözök vele és ezt meg nem akarom?
szerintem tudtad, h ez a szakma ilyen, gondolom jártál boltba már ezelőtt is, tudtad, h egy műszak 8 óra, és nem tököt vakarni mennek be a dolgozók, hanem cipekedni, kasszában állni, csemegepultban kiszolgálni.
kezdj el egy másik sulit, és le van tudva a gond.
18 évesen kezdjek másik sulit?? kezdjem előről a 9.?
fel sem vesznek....voltam boltba de nem tudtam hogy,ez lesz,és én nem kasszázok és nem csemegézek hanem árút töltök és pakolok jövök megyek egész nap....:S
Azt megsúgom, hogy ügyész nem leszel, de szakma és képesítés, végzettség, valamint később eltartó (kitartó) nélkül nagyon hamar olyan dolgokba keveredsz a megélhetésedért, amiért ügyész elé kerülsz majd.
A megszólításod pedig az lesz, hogy Vádlott, álljon fel!
Üdv a felnőttkorban. Egyébként örülj, hogy csak napi 8, és nem napi 14 egy tálka rizsért, vagy utána még másodállásban borítékragasztás, hogy a gyereknek cipőt tudj venni.
"Isten hozott nálam, öcsém, ez a való világ!"
Nem kell elölről kezdeni.Ahogy olvasom megvan a 10 osztályod.Elmehetsz így ,,felnőttképzésben,, érettségizni.
Gyorstalpalló, ha így jobban ismered.
Az a baj, hogy nem jó a hozzáállásod. Nem lesz jó vége ennek...
Ha nem tetszik a suli, akkor minél előbb hagyd ott! Ha 10 osztályod megvan, akkor csak két év, és meglesz az érettségid, csináld meg azt, és utána csinálj egy másik szakmát. De azt már körültekintőbben válaszd ki, beszélj több emberrel, aki cisnálja!
Barátnőm is hasonlóképp volt, csak ő megcsinálta a szakmát, aztán 19 évesen visszaült az iskolapadba és leérettségizett. Most meg főiskolán van, levelezőn. Mellette dolgozik.
Ezzel nem azt mondom, hogy menj főisklára, de egy érettségi nem olyan nagy ügy. Megéri azt a két évet.
Válts minél előbb! Annál könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!