Nem bírom a gyakorlatot, teljesen kikészít utálok bejárni, de ha otthagyom nagy az esély rá hogy össze költözök vele és ezt meg nem akarom?
Hát lehet, hogy nálatok így van, nálunk (jog, tehát ami téged is érdekel) mindenki örült, ha talált olyan helyet, ahol nem neki kellett fizetnie, hogy ott lehessen!!
Volt a 300-as évfolyamon talán két olyan szerencsés ember, akit párszor pl. meghívtak vacsorára díjazásképpen. :P
09:34
Szerintem a 2 nem üt össze szerintem
Kérdés: Ti lenbnétek Ló tenyésztők ha nem szeretnétek????Ugye hogy nem,és ha valamit nem szeret csinálni az ember és nem érzi benne jól magát,akkor nbem sokáig fogja csinálni.
Persze, nem kell ezt csinálnod, de nem is kell tőlünk engedélyt kérned a váltáshoz. :)
Mit szeretnél helyette?
Döntsd el, és hajrá! :)
Aki ennyire ódzkodik valamilyen szakmától, nem fog annak menni. Te mégis annak mentél.Ne rinyáljál! És nem az interneten nézelődj, hanem menj be az iskolád titkárságára. ott helyben eltudják mondani. Meg mi az hogy esti suli mellett melózni kellene? ja, szóval büdös a munka, nem csak a bolti, hanem minden más is....
Fel kellene nőnöd, nem mindig lesz olyan aki eltart. Amúgy is, más egyetem mellett dolgozik ugyanúgy árufeltöltőként.
nem köll kiforgatni a szavamat kedves utolsóka!
Nem tudtam milyen ez a SZAKMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A másik meg az hogy,nem negatívimként írtam hogy,kellene dolgozni valamit,és képzeld nem büdös a munka ha szeretem csinálni,ennyit erről.Köszi a válaszokat majd utána nézek.Pá
Na várj, tisztázzunk valamit, a későbbiekkel kapcsolatban.
Akkor most te inkább érettségizni szeretnél, és utána továbbtanulni?
Ha 10 osztályod van, akkor eddig milyen suliba jártál? Szakközépbe, gimibe, szakiskolába? Mert ha szakközépbe vagy gimnáziumba jártál eddig, akkor oké, megvan a tíz osztályod, azzal ugyan úgy folytathatod a 11. osztályban, nincs katasztrófa, még csak nem is kell estire járnod, járhatsz ugyan úgy nappalira, ahogy most is. Két éved van akkor vissza, nem te lennél az első, aki 20 évesen érettségizik. Még nem tart régóta a suli, talán még lenne lehetőség most becsatlakozni egy másik osztályba, csak utána kell járnod.
Ha szakmunkásba, szakiskolába jártál eddig is, akkor ha jól tudom, úgy szokták csinálni, hogy 10.-ben kezdhetsz, nem kell a legelején kezdeni. De akkor lehet, hogy tényleg estire kell járnod. Viszont ha nagyon nem akarod ezt a szakmát csinálni, akkor valamit tenned kell, mert tényleg csak elpocsékolsz éveket. Én sajnos pont ezt tettem, rosszul választottam szakmát, rájöttem, hogy nem tetszik, belekezdtem sok mindenbe, aztán 23 évesen jutottam odáig, hogy végre leérettségizzek és továbbtanuljak.
most őszintén ülj le magaddal!
Te tudod VALÓJÁBAN mit is akarsz? Egyszer azt írod ügyész akarsz lenni máskor meg fodrász kozmetikus.
Szerintem fogalmad sincs a világról és arról mit is akarsz tőle valójában. Csak most amit csinálsz utálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!