Milyen lehet a bőr kanapé amit ággyá lehet alakítani?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy kényelmetlen a bőr kanapé!
Ti mit gondoltok ?
Ez a kanapé olyan hogy át lehet alakítani ággyá, ja és ezt használtan akarom megvenni kb. 90e forintért!
Megéri vagy nem ?
Azért akarom használtam mert amúgy nagyon drága lenne és nagyon tetszik ez a fajta!!!!
2016. aug. 8. 17:10
1/12 anonim válasza:
Kényelmetlen, hideg. Nem nagy élmény rajta aludni.
2/12 anonim válasza:
Praktikusság miatt csak ez a megoldás számunkra alvás szempontjábol de elmondhatom hogy életem legrosszabb éjszakáit okozza!! Vagy veszel hozzá iszonyat kenyelmes ágynemüt plusz matracot vagy inkább alszol a földön!
3/12 anonim válasza:
Életünk legrosszabb döntése volt amikor a nappaliba bőr ülőgarnitúrát vettünk. Vendégággyá alakítható. A lepedő csúszkál rajta,hideg és kényelmetlen egy-egy éjszakát ki lehet rajta bírni, de mindennapi használatra nem javasolnám . Azon kívül,hogy nagyon szép, semmilyen előnyös tulajdonsága sincs.
4/12 A kérdező kommentje:
akkor 90e forintért használtan nem éri meg ?
2016. aug. 8. 18:54
5/12 A kérdező kommentje:
Milyen anyagút ajánlotok akkor ?
2016. aug. 8. 18:55
6/12 anonim válasza:
A bőr kanapénk a világ legkényelmesebb helye, már amennyiben ülni, vagy ledőlve tévézni akarunk rajta. Néha még el is szundítok ott. De hogy ágy helyett minden este azon aludjak... brrr, még pénzért sem vállalnám.
7/12 A kérdező kommentje:
És az befolyásolja hogy igazi vagy műbőr?
2016. aug. 9. 11:14
8/12 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy milyen anyagból készült hanem a fekvő része iszonyatosan rossz,kényelmetlen! Persze ha csak ezen akarsz mondjuk a nappaliban tvt nezni,olvasni tökèletes de minden nap azon aludni kizárt!! Tehát nem mindegy hogy milyen funkciót szolgál! Egyébként gyönyörüek,mutatosak,nekem hófehér van de mondom aludni inkább a földön!
9/12 anonim válasza:
Nekem is ággyá alakítható bőr kanapém volt régebben. Valahogy úgy volt kitalálva, hogy amikor szétnyitottam ott textil volt a bevonata, szóval nem csúszkált a lepedő, meg semmi. Nagyon szerettem, könnyen tisztítható volt. Egy jó állapotúért szerintem nem rossz ez az ár.
10/12 A kérdező kommentje:
most néztem olyat amilyet te mondtál használtan 55e forintért
2016. aug. 9. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!