Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen lehet a bőr kanapé...

Milyen lehet a bőr kanapé amit ággyá lehet alakítani?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják hogy kényelmetlen a bőr kanapé!

Ti mit gondoltok ?

Ez a kanapé olyan hogy át lehet alakítani ággyá, ja és ezt használtan akarom megvenni kb. 90e forintért!

Megéri vagy nem ?

Azért akarom használtam mert amúgy nagyon drága lenne és nagyon tetszik ez a fajta!!!!

2016. aug. 8. 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kényelmetlen, hideg. Nem nagy élmény rajta aludni.
2016. aug. 8. 17:13
 2/12 anonim válasza:
Praktikusság miatt csak ez a megoldás számunkra alvás szempontjábol de elmondhatom hogy életem legrosszabb éjszakáit okozza!! Vagy veszel hozzá iszonyat kenyelmes ágynemüt plusz matracot vagy inkább alszol a földön!
2016. aug. 8. 17:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Életünk legrosszabb döntése volt amikor a nappaliba bőr ülőgarnitúrát vettünk. Vendégággyá alakítható. A lepedő csúszkál rajta,hideg és kényelmetlen egy-egy éjszakát ki lehet rajta bírni, de mindennapi használatra nem javasolnám . Azon kívül,hogy nagyon szép, semmilyen előnyös tulajdonsága sincs.
2016. aug. 8. 17:45
 4/12 A kérdező kommentje:
akkor 90e forintért használtan nem éri meg ?
2016. aug. 8. 18:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Milyen anyagút ajánlotok akkor ?
2016. aug. 8. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:
A bőr kanapénk a világ legkényelmesebb helye, már amennyiben ülni, vagy ledőlve tévézni akarunk rajta. Néha még el is szundítok ott. De hogy ágy helyett minden este azon aludjak... brrr, még pénzért sem vállalnám.
2016. aug. 9. 00:33
 7/12 A kérdező kommentje:
És az befolyásolja hogy igazi vagy műbőr?
2016. aug. 9. 11:14
 8/12 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy milyen anyagból készült hanem a fekvő része iszonyatosan rossz,kényelmetlen! Persze ha csak ezen akarsz mondjuk a nappaliban tvt nezni,olvasni tökèletes de minden nap azon aludni kizárt!! Tehát nem mindegy hogy milyen funkciót szolgál! Egyébként gyönyörüek,mutatosak,nekem hófehér van de mondom aludni inkább a földön!
2016. aug. 9. 16:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ággyá alakítható bőr kanapém volt régebben. Valahogy úgy volt kitalálva, hogy amikor szétnyitottam ott textil volt a bevonata, szóval nem csúszkált a lepedő, meg semmi. Nagyon szerettem, könnyen tisztítható volt. Egy jó állapotúért szerintem nem rossz ez az ár.
2016. aug. 9. 16:11
 10/12 A kérdező kommentje:
most néztem olyat amilyet te mondtál használtan 55e forintért
2016. aug. 9. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!