Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ti felaldoznatok a dolgozoszob...

Ti felaldoznatok a dolgozoszobat, hogy a gyereketeknek legyen sajat szobaja?

Figyelt kérdés
A hazunk a kovetkezokepp nez ki: eloszoba, nappali, konyha, furdo, dolgozo. Az emeleten: furdo, szuleim haloja, a 3 eves ocsem haloja, es az en szobam ami kozos a 6 eves hugommal. En 17 vagyok. Imadom a hugomat, de lassan bekattanok. Nem tudok tanulni, mert o meset nez, jatszik stb. A konyhaban es a nappaliban allandoan surges forgas mire hazaerek. A szuleim szobajaban csak egy vizagy van, 15 perc mulva kenyelmetlen rajta ulni, az ocsem szobaja egy csataer, nincs a padlonak olyan negyzetcentimetere, ahol ne lenne lego vagy valami egyeb jatek. Mondtam hogy tegyek ossze az ocsemmel a hugomat, de a szuleim szerint ez azert jo igy, mert ok kulonbozo nemuek, es a hugom jobban szeret engem. Szerintem meg inkabb egy 3 es egy 6 eves legyen kozos szobaban mint egy 6 es egy 17 eves. Semmi maganyom nincs, semmi provantszferam. Mondtam apanak, hogy en ezt nem birom, jovore erettsegizem, tovabb szeretnek tanulni, nyugalomra volna szuksegem. Ugyse hasznalna a dolgozoszobat, mert mindig a konyhaban dogozik, rendezzuk be nekem. De o ugye ott szokott tevezni, meccset nezni, sorozni, az az o ferfibarlangja. Nekem ez eleg sz..rul esik.
2016. ápr. 11. 13:27
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Tudom h nem az itteni valaszok a mervadoak csak tudni akartam hogy jol gondolkozom e. Az a baj, hogy a ferfibarlang, nagyon a szivugye :/ hatha meg tudom gyozni valahogy
2016. ápr. 11. 14:03
 22/25 A kérdező kommentje:
Az ocsem nem lett tervezve, hanem becsuszott.
2016. ápr. 11. 14:03
 23/25 anonim válasza:
60%
Nekünk 4 szobánk van és összesen 3 gyereket tervezünk (2 már van). Már most eldöntöttük, hogy mindhárom saját szobát kap, mi pedig a nappaliba költözünk a hálószobával. Magyarul nekünk, a szülőknek nem lesz saját szobánk.
2016. ápr. 11. 14:11
 24/25 anonim ***** válasza:
86%
Pincében, alagsorban nem lehet kialakítani azt a férfibarlangot? Gondolom, napközben a kicsiké a terep a nappaliban, Valahol megértem apádat, hogy neki is kell valami, ahova elvonulhat, de neked is. A húgod iskolába megy, az sem túl jó, ha együtt van egy virgonc 3 évessel, aki esetleg turkál a holmijai között. Ha már ekkora házatok van, oldjátok meg így, hogy apu vonuljon le "meditálni" az alagsorba, ha elég nagy, tarthat ott külön hűtőt a sörnek, egyebeknek, akár biliárdasztalt is betehet (láttam ilyen férfibirodalmat.:-))
2016. ápr. 11. 14:19
 25/25 anonim ***** válasza:
76%

A te korodban én felhívtam volna egy barátomat, aki erős (osztálytárs) és átpakoltuk volna együtt a két gyereket egymáshoz. Na, aztán majd nyugodtan visszapakolhatják a szüleid...:)

teljesen igazad van! főleg, hogy a jövőd múlik azon, hogy nem tudsz tanulni, mondd meg nekik, hogy így elköltözni se tudsz majd soha, mert nem kapsz jó munkát, ha nem tanulsz.:)

2016. ápr. 12. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!