Feláldoznátok az életeteket a feleségetekért?
Hát, nincs feleségem, nő vagyok, de férjnél sem vagyok, szóval kicsit másképpen tudom csak megválaszolni.
Ha ezalatt a halálra gondolsz, akkor természetesen létezik az az ember, akiért bármit, de erősen kétlem, hogy bárki tudna egy ilyen áldozat árán boldog életet élni és talán ez is hasonlít egy kicsit a gyerekvállaláshoz, mint életet adni, ott pedig nekem van egy olyan szabályom, hogy ne adj olyan életet, amit senkinek sem kívánsz. Szerintem ez itt is érvényes.
És te a férjedért?
Nem tudok ilyen helyzetet elképzelni.
A házastársak vészhelyzetben sok mindent megtesznek egymásért. De azt senki nem tudja, hogy adott szituációban hogyan fog viselkedni. Lehet, hogy éppen az ellenkezőjét teszi annak, amit előzőleg elképzelt.
Ha olyan a helyzet mint az akció filmekben hogy vagy Én vagy Ő, akkor csak őt helyezném előtérbe.. még akkor is ha pár éven belül már más hapsija lenne, és idővel feledésbe merülne a tettem
20/F
Én nő vagyok. Imádom a férjemet, ha kell a fél vesémet is odaadnám neki, de az életemet nem áldoznám fel.
1 valaki van csak akiért képes lennék meghalni is, ha ezen múlna hogy ő élhessen. Ő pedig a fiam. Ha a fiam úgy maradhatna életben hogy az én szívem kéne neki, akkor 1 percet sem gondolkodnék. Nincs borzalmasabb kín annál ha a saját gyerekünket túl éljük..
40/N
9-es vagyok- a gyerekeimért képes lennék meghalni has pl. tudnék nekik segíteni valamilyen szervemmel tuti megtenném. előtte írnék nekik levelet, mert még kicsik és megírnám fentről is vigyázok rájuk...
Álmomba is miattuk döntöttem úgy ahogy- de ők sem voltak boldogok utána sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!