Ti kiállnátok a feleségetekért, ha a munkahelyen olyanokat mondanának rá, amiket lent írok?
Ki, hogy, merre, meddig?
Ki mondta, kinek mondta, ki vigyorgott?
Nem értelmes a kérdésed.
A részletektől függetlenül... hacsak NEM együtt dolgozik a házaspár, nem tudom, hogy mégis milyen "kiállást" vársz el?
Ha bárki bármit mond rám vagy bánt, azt a helyzetet NEKEM kell megoldanom.
Ugyanígy, ha a párom kerülne kellemetlen helyzetben a munkahelyén, akkor az az Ő dolga lenne, nem az enyém.
Hülyén is venné ki magát, ha bemennénk egymás munkahelyére azért, hogy helyretegyünk valakit, akihez semmi közünk.
Pletykálkodni,gonoszkodni és annak ellenkezőjét igazoltatni mással nem szerencsés dolog.Mert csak nagyobb baj lesz belőle.Ha nem igaz,mit foglalkozol vele??
Nem téged minősít igazáből,hanem azt,aki mondja.
Figyelj kérdező. Tudom, hogy jó szándék vezérel de te csak az egyik fél véleményét ismered (még, ha az a feleségedé is).
Kívülálló-ként nem tudhatod, hogy konkrétan mi zajlott le a párodéknál és javítani sem tudsz a helyzetén, maximum csak rontani, ha berontasz hozzájuk és felpofozod az állítólagos bűnöst.
Attól, hogy te segíteni szeretnél neki, a többiek csak azt vonnák le következtetésként, hogy a nejed gyenge, nem tud kiállni magáért, csak neked otthon elsírja a bánatát.
Ezek után nem fog a benti hangulat javulni, inkább csak tovább romlik.
Ha a férj ki akarja rúgatni a feleségét, akkor nyugodtan szóljon bele.
Ha nem, akkor bízza a feleségére.
Hogy mit tehet a nő?
A csoportvezetőnek is van főnöke. Őhozzá kell fordulni, neki kell jelezni, lehetőleg a többi áldozattal összefogva, hogy a csoportvezetőnek kérdéses a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!