Mivel lehetne othonosabbá tenni a szobámat? Illetve mit gondoltok róla?
Köszönöm az eddigi válaszokat, illetve a virágokat hova gondoltátok ? :)
Mondjuk pl. Egy pálmafát ?
-gyertya
-uj szonyeg (a kek nagyon nem illik oda szerintem)
-nagyon fius az asztalod. Egy felesleges faszekreny a kacatok kozul, vagy az internetrol vadaszott darab, nehany par ezerert nagyon jol mutatna. Inkabb sotet szinut keress
-kisebb lampak, fenyek
-meleg szinu parnak
-poszterek, idezetek, (csaladi)kepek a falra
-parafatabla (praktikus megis otthonos)
-furcsan hangzik de a zene nagyon "otthon vagyok" erzest tud adni (a fustolo is amugy)
-fontos a tisztasag es a rend, de kell egy kis kaosz is. Nem egy latszat szoba, hanem ahol erzodik, hogy lakott hely -kicsi kupi, vagy aszimmetria (mas formaju fenykepkeretek egymas mellett, mas parnak stb). Bohem kepeket nezegess a neten, es megerted mire gondolok
-ha a kisasztal ele parnat raksz "kis iroasztalkent" is hasznalhato
-olyanokkal diszitsd a szobad ami neked tetszik, az erositi "az en szobam, az en varam" erzest
-kiskori rajzok
-viragok! Lelket ad mindennek!
-sajat keszitesu targyak (videok alapjan, keramia szakkoron vagy csak szabadon alkotva, mindegy)
"nagyon fius az asztalod."
Mert valószínűleg fiú. :)))
Jézusom! Ez valami borzasztóan ízléstelen!
Az a szőnyeg, takaró, függöny együtt, mintha valami nagymama lakna ott akinek nincs szíve kidobni az 50 éves cuccait...
Kicsit alakítgattam rajta unalmamban de ez még nem a végleges verzió :)
Állatira vagány az asztalod!
Típikus pasis szoba szerintem. Nem rossz, üres az a baj vele. Élet kell bele. Színek a falra! Világos a fal, mély tónusú apróságok kellenének bele. Legalábbis szerintem.
Ha a költeni akarsz rá, vegyél egy kevésbé feltűnő mintájú közepes mély tónusú szőnyegszettet. ;)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!