Mit gondoltok arrol, hogyha egy szobaban szinte nincs szonyeg?
Figyelt kérdés
3 db kis kerek szonyegem van, egy, ahogy bejovok az ajtonal, egy az agyam elott es egy a szoba kozepen.2014. dec. 19. 14:21
2/10 anonim válasza:
nálunk a lakásban csak egy fürdőszobai szőnyeg van a fürdőszobában. egyszerűen azért mert van egy kutya aki hullajtja a szőrét és így a legegyszerűbb tisztán tartani a padlót. amúgy parkettával és járólappal van burkolva a lakás.
3/10 A kérdező kommentje:
Termeszetesen alatta van laminalt padlo.
2014. dec. 19. 14:43
4/10 anonim válasza:
de am ez mióta tartozik a szépség és divat kategóriába? xd
5/10 anonim válasza:
Hm.. ravasz kérdés, nem tudom, mit gondoljak. Igazából sosem gondolkodtam ilyesmin :)
6/10 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj. Nem kell annyit porszívózni. :)
7/10 anonim válasza:
attól függ, van-e más padlóborítás. ha a csupasz beton látszik, akkor általában riadtan szoktam nézni, hogy hööö. ha parketta vagy laminált padló van, akkor semmi gond. nyilván valamilyen okból nincs szőnyeg (pl. utálatos lenne takarítani, az ott lakónak nem fázós a talpa stb.) és ennyi. nem agyalok rajta.
téged kicsit irigyellek, amiért csak 3 kis szőnyeged van, nekem egy szép nagy négyzet. és sokszor örülök, hogy nem lépek mezítláb a padlóra, viszont máskor meg totál kiborító, ahogy összeszedi a koszt és takarítani kell, aaah és ekkora felületet...
általában semmi különöset nem gondolok, ha valahol nincs szőnyeg.
8/10 anonim válasza:
És? Miért függsz ennyire mások véleményétől? Ha neked tetszik az a három kicsi szőnyeg, akkor jó úgy a szobád. Pont. Én nem vagyok szőnyegpárti, más el sem tudja képzelni az életét egy tíz négyzetméteres perzsa nélkül. A szobád a tiéd, senkinek beleszólási joga nincs.
9/10 anonim válasza:
Nekem tetszik az ilyen, mivel nekem sincs szőnyegem. Gyerek- és fiatalkoromban annyit porszívóztam, hogy egy életre megutáltam őket. Sokkal egyszerűbb nélkülük az élet, felmosással minden gyorsan és egyszerűen takarítható.
10/10 anonim válasza:
Szerintem is jól néz ki, ha szép a padló, én pl a mostani szobámba csak azért rakattam padlószőnyeget mert sajnos az albérlőnk eléggé tönkretette a padlót és nem lenne szép látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!