Divat meg a folyoso a lakasban? Mit gondoltok? Egyaltalan mi celt szolgal?
Mire gondolsz mint folyosó?
1. azt nálunk verandának hívták
Hát most hogy divat, nem divat, a közlekedésre mindig kell valamennyi hely házon belül. Sőt, alapvetően jó egy olyan kialakítás, ahol a nappali, és a szobák el tudnak szeparálódni, és nem egymást zavarva kell mászkálni ki-be. Vagy a wc, fürdő, egyebek is jobbak, ha folyosóról nyílnak, és nem bele egyenesen a nappaliba.
Sőt, ez a szobán keresztül megyek másik szobába dolog kifejezetten kényszer szülte megoldás, ami a nagy lakásos bérházak utólagos kis lakásokra való leválasztása miatt lettek olyanok amilyenek. De ez a bemész, előszoba, nappali és abból szoba dolgok sosem az igaziak, vagy inkább pároknak valók.
Persze cél, hogy egy kakásban minimális közlekedő, folyosó legyen, de pl ha nincs egy folyosó, akkor is "láthatatlanul" ott van a nagy előszobában a közlekedés útvonala.
Ha nem a folyoso lesz a kozponti rezse a haznak akkor okes.
De ezek a regi tipusos kockahazak ahol beleptel oldalt a hazba jobb kez felol 2 ajto: nappali, 2. szoba, bal kez felol etkezo amibol nyilik a konyhafulke, folyoson tovabb pedig furdo, a folyoso vegen meg meg valami tarolo resz. Vagy ezek felcserelve. Hat en utalom.
A haz kozepen vegigfuto folyoso szerintem odivatu.
Szerintem nem divat már de nézz meg egy új lakást és te is latod majd(legalábbis győr fele így van)
Amúgy ismerőseim is ezt kérdezték és most már a modernebb ötletet választotta amit szerintem a legtöbb cég megválaszol.
Pl én mindig egy céggel fölmérhetném a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!