Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit gondoltok a szobámról?...

Mit gondoltok a szobámról? Kép ⬇

Figyelt kérdés
[link]
2015. okt. 25. 13:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lánynak elmegy... Ugye lány vagy?
2015. okt. 25. 13:49
 2/16 anonim ***** válasza:
Amúgy meg elég kietlen. Közvetlenül beköltözés után, hiányoznak a mindennapi élet kellékei, a szétpakolt tárgyak.
2015. okt. 25. 13:52
 3/16 A kérdező kommentje:

Igen lány vagyok, csak imádom a focit azért van egy real madrid zászló a falamon ;)

Hát általában mindenemet elpakolom szóval :-D

2015. okt. 25. 13:59
 4/16 A kérdező kommentje:
*mindent elpakolok
2015. okt. 25. 14:00
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem úgy értem, hogy bugyik meg zoknik széthajigálva, hanem csak szerintem így túl üres a szoba, a személyes tárgyak hiányában. Hotelben, panzióban is első dolgom szétrakni a cuccaimat, inkább ideiglenesen még rendetlenségbe hajlóan is, csak ezt az ürességet nem bírom. Ha nem átjáróház a szobád, akkor szerintem tarthatnál elöl dolgokat, bár te tudod. (Csak szólok, a férfiak nem bírják az olyan nőket, akik a pakolást nem a rendteremtés kedvéért, hanem a pakolás kedvéért csinálják. :)

Az én szobámban az íróasztalon mindenféle lezáratlan ügy papírjai, emlékeztetők, íróeszközök, a polcok roskadásig rakva könyvekkel, hanghordozókkal, növényekkel, ami meg nem fér el, az a földön... Na jó, ez a másik véglet felé tart talán.

Amúgy - ettől eltekintve - tényleg nem rossz a szobád.

Nem tudom, valóban lila-e a fal, vagy csak a fényképező csalt egyik-másik fotónál, de ugye tudod, hogy a lilát általában a kielégítetlen, szexualitásukat elfojtó nők színének tartják? ;)

2015. okt. 25. 16:35
 6/16 TappancsMancs ***** válasza:
A kiugró falficakkal kezdenék valamit, így nagyon üres (bal felső kép). Gardrób tetejére nem tennék semmit - kispolgári. Jobb felső kép - unalmas dísztárgyak, se nem szépek se nem életszerűek, olyan mint egy iskolai vitrin, túl gléda elrendezés is. Gitár túlzottan a sarokban van - rend ettől nem lesz nagyobb - túl szoros. Az ágy melletti éjjeliszekrényről hiányzik a lámpa. Falak üresnek tűnnek - pár kép és polc jól méretezve / elhelyezve. Ágy színeit és szőnyeget cserélném.
2015. okt. 25. 16:39
 7/16 TappancsMancs ***** válasza:
Ja meg a zászló ferde, az nem úgy áll, vízszintesen tenném.
2015. okt. 25. 17:04
 8/16 TappancsMancs ***** válasza:
Ha teszel fel nagy képeket minden sarokról mutatok neked jobbat élhetőbbet. Kicsi változtatásokkal, bár a szőnyeg drágább lenne ha cserélnéd - monjuk az kivétel.
2015. okt. 25. 17:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi stílus, átlagos kinézet. A bayernes cucc nagyon nem megy a falszínhez, egyszerűen ízléstelen az összhatás.
2015. okt. 26. 14:18
 10/16 anonim ***** válasza:
Upsz, reálos xD a színe majdnem egyforma :D
2015. okt. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!