Igen lány vagyok, csak imádom a focit azért van egy real madrid zászló a falamon ;)
Hát általában mindenemet elpakolom szóval :-D
Nem úgy értem, hogy bugyik meg zoknik széthajigálva, hanem csak szerintem így túl üres a szoba, a személyes tárgyak hiányában. Hotelben, panzióban is első dolgom szétrakni a cuccaimat, inkább ideiglenesen még rendetlenségbe hajlóan is, csak ezt az ürességet nem bírom. Ha nem átjáróház a szobád, akkor szerintem tarthatnál elöl dolgokat, bár te tudod. (Csak szólok, a férfiak nem bírják az olyan nőket, akik a pakolást nem a rendteremtés kedvéért, hanem a pakolás kedvéért csinálják. :)
Az én szobámban az íróasztalon mindenféle lezáratlan ügy papírjai, emlékeztetők, íróeszközök, a polcok roskadásig rakva könyvekkel, hanghordozókkal, növényekkel, ami meg nem fér el, az a földön... Na jó, ez a másik véglet felé tart talán.
Amúgy - ettől eltekintve - tényleg nem rossz a szobád.
Nem tudom, valóban lila-e a fal, vagy csak a fényképező csalt egyik-másik fotónál, de ugye tudod, hogy a lilát általában a kielégítetlen, szexualitásukat elfojtó nők színének tartják? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!