Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit gondoltok erről a beltéri...

Mit gondoltok erről a beltéri falfestékről? Színekkel kapcsolatban vélemény?

Figyelt kérdés

Előszobát, közlekedőt, konyhát komlónak gondoltuk (egybefüggő tér, fehér ajtókkal a fürdőn, wc-n, hálón).

A nappalit (mivel szintén egybefügg az előszoba-közlekedő résszel) mandula-komló kombónak képzeljük, esetleg valahova térelválasztónak (mivel nappali-étkező) üde, frissítő zöld virágos tapétát.

A hálóval kezdjük, de az a legproblémásabb. A fürdőnk-wcnk már így is fehér-tűzliliom virágos csempés, tehát a páromra való tekintettel a mályvarózsa kizárva... Az ajtó fehér lesz, a bútor pedig világos tölgy/fehér. Ehhez el tudnám képzelni pl. a napraforgót, kisebb felületen a palástfűt, de akár a mohát is... A párom zöldpárti, én sárgapárti. Szerintetek?

2014. márc. 17. 08:59
 1/3 A kérdező kommentje:

Bocsi, lemaradt a lényeg. :)

[link]

2014. márc. 17. 08:59
 2/3 A kérdező kommentje:
2014. márc. 17. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Jaj az a női logika a sorrendben! :) Szóval! A polifarbe platinum egy remek festék mert sötétebb színeknél egy rétegben is jól takar, világosabb színeknél viszont kell a kettő estenként 3 réteg is. Ez nagyban függ attól hogy milyen a felület amire rákenitek. Nem csepeg jó vele dolgozni könnyen lemosható a fal ha véletlenül valaki lerókázza. Jól szárad és egyöntetű. Aztán ha javítani kell mert nem tudod lemosni akkor tuti azt a szint kapod amit régebben rákentél és javítás után a javított rész színelütése nagyon minimális lesz. Persze ez sokmindentől függ hogy mennyi idő múlva javítod stb. Boltonként nagy lehet az áreltérés még egy kisvárosban is ez tapasztalat. Meg érdemesebb nem a színskálát nézni a boltban hanem azokat a kis rozettákat (hungarocellapok)amit lekentek vele mert azon teljesen máshogy mutat a szín.Már elég sok boltban megtalálhatóak ezek a lekent színes kis táblák. Ja és mélyalapozót mindenképp kenjetek alá mert az a tapadását jobbá teszi! Én is ezzel a festékkel festettem ki a lakást! Szinekben már sokat láttam felfestve és mind jól mutatott! Mindenkinek más szín tetszik de amúgy az összes színe nagyon jó ennek a terméknek! Aki ebből nem talál magának az meg is érdemli! Ennyi!

u.i. : Ez a kérdés sorrend nagyon tetszik! Jót mulattam! :)

2014. márc. 17. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!