Mi a véleményetek a Hobby Decor beltéri falfestékről?
Valaki próbálta már esetleg? Festés előtt állunk :)
Köszönöm
T. kérdező!
elégedett az eredménnyel? ha azt használt végül...
csábító ára van a festéknek, de nem megy-e ez a minőség rovására?
Köszönöm a válaszokat, nem hittem,hogy még lesz aki válaszol :)
Végül nem mertük bevállalni ezt a festéket,úgyhogy nem tudok róla véleményt mondani. Kedves Utolsó! Ön is festés előtt áll vagy csak érdeklődött?
Helló!
Mi a hétvégén, készülünk festeni és ezt a festéket választottuk. Ahogy végzünk, megírom, hogy milyen lett, mert én is próbáltam utána nézni, de még nem találtam választ. Sziasztok, majd jelentkezem!
Helló!
Mi megvettük a festéket. a Mexikói chili és a Kubai banán mellett döntöttünk! A chili-t inkább sötét téglavörösnek írnám le, a banán viszont tényleg olyan sárga mint egy banán :)
Azt kell mondanom, hogy nagyon nehéz vele dolgozni, hígítás nélkül nem lehet vele dolgozni, hiába írják azt hogy egy rétegben való használatnál nem szükséges a hígítás. Mi vettünk, hozzá, nagyon rövid szőrű hengert, ezzel fel lehetett vinni. Nagyon jól takar és kis mennyiséggel sokat lehet festeni, úgy értem, hogy a 15 nm2 falat kétszer átkentük a 2,5 l festékkel úgy hogy még maradt is belőle, és a 18 nm2 es falat is kétszer festettük, igaz itt már elfogyott a festék teljesen, de szintén 2,5 l-t használtunk! Összességében én azt mondom, hogy jó festék, ha türelmes vagy és van időd kifesteni a szobát érdemes megvenni. (ezt azért így írtam, mert annak idején hérával festettük a szobát, szintén két színt használtunk és egy nap alatt végeztünk, most viszont másfél napig tartott a festés, pedig nem nagy falfelületről beszélünk, de ki kellett ismernünk a festéket :)! Egyébként úgy döntöttünk, hogy a másik szobát is Hobby decor színes beltéri falfestékkel festjük a közel jövőben! :) Ha sikerül képet feltennem akkor még jelentkezem! Remélem segítettem!
Sziasztok!
Mi, amint azt már írtam, használtuk és bevált. 2011-ben festetünk vele és a színe még mindig nagyon élénk, igen, jó a kopásállósága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!