Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyi ideig lehet egy fiatal...

Mennyi ideig lehet egy fiatal lanynak egy olyan szobaban elni, ahol semmi szekreny?

Figyelt kérdés
Nyar elejen elvittek a szekrenyemet, mert a hugomnak kellett. Neki nem volt, es mindenaron az enyemet akarta. Azota nincs szekrenyem, a ruhaimat legalabb 4 helyen tarolom, azt se tudom mi hol van, buli elott szaladgalok egyik szobarol a masikra, hogy mi merre van. Plusz mivel se polcom, semmim nincs, ezert konyvektol kezdve cipokig minden a foldon van.
2015. dec. 19. 18:21
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Utolso! Irto bunko vagy! Gratulalok!
2015. dec. 19. 19:05
 22/35 anonim ***** válasza:
82%
Miért bunkó az utolsó?
2015. dec. 19. 19:12
 23/35 anonim ***** válasza:
66%
Akkor csak hisztizz tovább, kedves kérdező, ha attól jobb.
2015. dec. 19. 19:14
 24/35 anonim ***** válasza:
79%

ha nem tetszenek az ötletek, minek írtad ki a kérdést?

az ilyen hisztire ott a facebook

2015. dec. 19. 19:25
 25/35 anonim ***** válasza:
90%
Bármeddig lehet így élni. Csak nem kényelmes.
2015. dec. 19. 19:25
 26/35 anonim ***** válasza:
69%

Ruhatartó állvány:

[link]

Én is ilyet szeretnék, de hát nekem "sajnos" - szekrényem van és nem tudom hova tenni, mert a tulajé.

Irtó praktikus, átláthatóvá teszi a ruhákat. Csak felakasztod és helló.

De ez még olcsóbb:

[link]

Voltak ilyen tárolóim is, csak kissé formátlanok, de könyveknek egész pofásak:

[link]

Ez sem drága, és át is látszik.

A jófogáson nagyon sok cucc van olcsón eladó. Íróasztalod van? A közelben keress.

Ez az ágy alatti tároló, pedig alig több, mint egy ezres:

[link]

Ha nem élsz Kika közelben, vagy nem tudod beszerezni, adhatsz fel hirdetést is. Van pár ingyen elhozható bútor a jófogáson is. Azt már csak el kell hozni.

Egyébként rémesen sokat ront az életminőségen, tapasztalat.

2015. dec. 19. 19:29
 27/35 anonim ***** válasza:
55%
A konkrét kérdésre válaszolva: addig amíg az a fiatal lány el nem megy diákmelóra,ha más megoldás nincs. Ha nyugodtan leülni,megbeszélni a szülőkkel,hogy ez mennyire bánt nem lehetséges,ha dobozba pakolni rosszabb,mint szétdobálni a földön és az egész lakásban,akkor csak ez marad.
2015. dec. 19. 19:30
 28/35 anonim válasza:
53%
Minek után annyira felnőtt vagy, mehetsz szépen diákmunkázni, és mehetsz ikeába a szekrényért bakker.
2015. dec. 19. 19:33
 29/35 A kérdező kommentje:
Felajanlottam atmeneti megoldasnak, hogy valami olcsobb tarolo akarmik, de le lettem szolva, mivel folosleges, ugyis vesznek majd nyaron szekrenyt, ne vegyek minden hulye lomot a hazba
2015. dec. 19. 19:33
 30/35 anonim ***** válasza:
19%

Akkor kunyeráld el a szekrényüket, mondván, csak nyárig kell :D Mikor már majdnem belemennek, enyhülj meg, és kérj pénzt a tárolóra vagy vegyél magad. Állítsd őket választás elé.

Mindent el lehet adni. Vagy lomtalanítani.

2015. dec. 19. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!