Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Megbízható lehet ez a webáruhá...

Megbízható lehet ez a webáruház? https://www.vidaxl.hu/

Figyelt kérdés

[link]

nyilván azoktól kérdezném elsősorban, akik már vásároltak itt..rendben volt minden?

zavar kicsit, hogy csak kártyás fizetés van, utánvét nincs

2015. nov. 20. 16:43
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
Én már vettem tőlük nagy értékben, már hiányos volt a tartalom, eddig nem küldtek nekem semmilyen pótlást hozzá, úgyhogy ha lehet, ne vegyetek tőlük semmiképp, csak gondotok lesz velük!
2019. aug. 21. 10:49
 42/45 anonim válasza:
Én rendeltem tőlük 2x30 000 Ft-os tételt,minden rendben megérkezett,jóval olcsóbban jutottam hozzá,igaz lestem a napi akciót.
2019. dec. 6. 09:42
 43/45 anonim válasza:
És minőségi terméket kaptam,ez kb. 2 éve volt.
2019. dec. 6. 09:44
 44/45 Gerincesen válasza:
Most már van náluk utánvét (2022-július), most rendelek először tőlük, ha megjön a termék jelzek.
2022. júl. 30. 22:35
 45/45 tyutyu666 válasza:
Mivel nulla csillag nincs ezért egyet adtam. Fürdőszobai függönytartót rendeltem. Nagyon gyenge silány minőség. Ha nem lennék műszaki ember talán fel se tudtam volna szerelni. Az ügyfélszolgálat beleértve a chatet is szinte semmit nem tud elintézni. Majd egy hónapja Kértem tőlük hogy töröljék a bankkártyám adatait. Hetente jött egy automata email hogy továbbították a kérésemet és semmi más. Sokat rendelek a neten de azt hiszem a Vida XL első és utolsó volt a sorban...
2022. aug. 18. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!