Írj nekik mailt. Nekem válaszoltak minden kérdésemre. Jófogáson is hirdetik magukat és ott is válaszoltak.
2016. jún. 1. 15:09
22/45 anonim válasza:
Ne vásárolj tőlük, egy hazug sikkasztó tolvaj banda. Az én befizetésemet letagadták. Senkinek nem ajánlom hogy vásároljon tőlük! Csak utánvételre lehet rendelni és ez már eleve nem tisztességes egy online cégtől.
2016. júl. 6. 07:38
23/45 anonim válasza:
Az előbb nem jól írtam:
Ne vásárolj tőlük, egy hazug sikkasztó tolvaj banda. Az én befizetésemet letagadták. Senkinek nem ajánlom hogy vásároljon tőlük! Csak előreutalással lehet rendelni és ez már eleve nem tisztességes egy online cégtől.
2016. júl. 6. 07:43
24/45 anonim válasza:
Nem értem. Már megrendeltem a második szett súlyzóimat tőlük és már meg is érkeztek. Itt is minden rendben ment nálam...
2016. júl. 8. 21:42
25/45 anonim válasza:
Sajnos én rendeltem! 2nap múlva 950.- forintal kevesebbet vissza utaltak! Nem tudnak semmiről, a TRusPay-nál akadt el a pénz. Ők egy holland cég, keressem a TrusPayt akik csak szlovákul és angolul tudnak! -950 és a banki kültség!! TOLVAJOK szemtelenek mert úgysem fordulok rendörséghez!! Vagy mégis?
2016. szept. 2. 13:01
26/45 anonim válasza:
Nem megbízható a cég. Jeleztem, hogy hibás terméket küldtek.
A válasz a következő volt: "felajánlhatunk egy 30000 forint részleges visszatérítést fájdalomdíjként és megtarthatja a terméket. "
2016. szept. 17. 10:58
27/45 anonim válasza:
Rettentően félve rendeltem az oldalról mert sok rossz véleményt olvastam és az ügyfélszolgálattal folytatott előzetes levelezésem is érdekes volt,de úgy voltam vele majd legfeljebb futok egy kört a pénzem után de meg kell próbálnom,mert ilyen áron még Ebay-ről sem sikerült volna az ágykeret,amit már régen kinéztem. Meg gondoltam hátha a Paypal itt is megvéd. Lényeg a lényeg,nem 6 munkanapon,hanem 6 NAPON belül megkaptam a kiválasztott terméket így Karácsony előtt is! Szuper!🙂
2016. dec. 22. 13:35
28/45 udvarnoki válasza:
Kiválasztottam a fotelt, megrendeltem, átutaltam a pénzt. Az 5.napon kiszállították. Teljesen rendben volt minden. Élvezzük a masszázsfotelünket. Ja és a karácsonyi csúcsban ment ilyen korrektül!!!
2016. dec. 26. 07:51
29/45 Kis Levente Csongor válasza:
Most rendeltem 160000ft értékben ágyat ....olvasottak alapján elkezdtem félni. Ha átvertek mit tudok tenni?
Nagyon izgulok, hogy minden rendben menjen, mert nagyon régóta gyűjtünk rá és féltem, hogy nem lesz már akciós, írtam is nekik emailt, hogy meddig szól az akció és azonnal vissza is írtak, de nem tudták megmondani előre sajnos. Így csak bízom benne, hogy még márciusig tart az akció.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!