Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Megbízható lehet ez a webáruhá...

Megbízható lehet ez a webáruház? https://www.vidaxl.hu/

Figyelt kérdés

[link]

nyilván azoktól kérdezném elsősorban, akik már vásároltak itt..rendben volt minden?

zavar kicsit, hogy csak kártyás fizetés van, utánvét nincs

2015. nov. 20. 16:43
1 2 3 4 5
 11/45 cintikebabby válasza:
[link] Itt irnak az oldalról hogy megbízható
2016. febr. 23. 15:24
 12/45 cintikebabby válasza:
2016. febr. 23. 16:29
 13/45 anonim ***** válasza:
Én is rendelni akarok tőlük... ill szeretnék. Most, h az árukeresőn már osztályozták is, lehet tényleg tőlük rendelek.
2016. márc. 2. 02:17
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Rendeltem tőlük. Hollandiából jött a csomag és 4 nap alatt megérkezett. 4 nap alatt!!! A magyar posta siralmas ehhez képest.
2016. márc. 14. 19:38
 15/45 Takazo válasza:

Megbizhatatlan, lehuzos ceg. Butort rendeltem, hosszu varakozas fele aru, penz sehol.

CSALNAK,HAZUDNAK,NE VASAROLJ!!!!!!!!!!!!!!!!

2016. ápr. 14. 11:26
 16/45 anonim válasza:
Vásárolt azóta valaki innen? Kerti bútor garnitúrát rendelnék, de nem olcsó és nem akarok potyára pénzt kidobni.
2016. ápr. 25. 15:34
 17/45 anonim válasza:
Tegnap írtam az info@vidaxl.hu e-mail címre, ma meg is kaptam a választ minden kérdésemre. Ez korrekt módon történt, lehet bevállalom.
2016. ápr. 26. 12:59
 18/45 anonim ***** válasza:
Fentebb írtam már. Én súlyzókat rendeltem. Nem hiányzott a csomagból semmi és 4 nap alatt itt volt. A jövőben még szeretnék tőlük rendelni más súlyzószettet is.
2016. máj. 4. 19:18
 19/45 anonim válasza:

Szia!

Én rendeltem egy kutyaszárító gépet (kutyakozmetikus lévén :D ), és rendben megjött 4 nap alatt. De csak azért mertem bevállalni, mert másnak volt tapasztalata velük, és meg voltak elégedve a termékkel. A számla ugyan nem volt a dobozban, de írtam nekik e-mailt és elküldték. Szóval alapvetően pozitív a tapasztalatom, de ennél nagyobb összeget nem biztos, hogy el mernék utalni. De máshol, másnak sem, (pl. ebay), csak magyar webshopban. :)

2016. máj. 13. 10:28
 20/45 anonim válasza:

Sziasztok,

én 05.13-án rendeltem egy kerti asztalt székekkel. Elég nagy értékben.. Nem kaptam semmi emailt a nyomonkövetésről, de a lapon a rendelési infóknál már az van hogy Completed és Shipped. Ma próbáltam hívni őket a megadott időben de egy automata azt mondja épp "felújítják a rendszert"

Elbuktam ??

2016. máj. 27. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!