Megbízható lehet ez a webáruház? https://www.vidaxl.hu/
nyilván azoktól kérdezném elsősorban, akik már vásároltak itt..rendben volt minden?
zavar kicsit, hogy csak kártyás fizetés van, utánvét nincs
Megbizhatatlan, lehuzos ceg. Butort rendeltem, hosszu varakozas fele aru, penz sehol.
CSALNAK,HAZUDNAK,NE VASAROLJ!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Én rendeltem egy kutyaszárító gépet (kutyakozmetikus lévén :D ), és rendben megjött 4 nap alatt. De csak azért mertem bevállalni, mert másnak volt tapasztalata velük, és meg voltak elégedve a termékkel. A számla ugyan nem volt a dobozban, de írtam nekik e-mailt és elküldték. Szóval alapvetően pozitív a tapasztalatom, de ennél nagyobb összeget nem biztos, hogy el mernék utalni. De máshol, másnak sem, (pl. ebay), csak magyar webshopban. :)
Sziasztok,
én 05.13-án rendeltem egy kerti asztalt székekkel. Elég nagy értékben.. Nem kaptam semmi emailt a nyomonkövetésről, de a lapon a rendelési infóknál már az van hogy Completed és Shipped. Ma próbáltam hívni őket a megadott időben de egy automata azt mondja épp "felújítják a rendszert"
Elbuktam ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!