Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Megbízható lehet ez a webáruhá...

Megbízható lehet ez a webáruház? https://www.vidaxl.hu/

Figyelt kérdés

[link]

nyilván azoktól kérdezném elsősorban, akik már vásároltak itt..rendben volt minden?

zavar kicsit, hogy csak kártyás fizetés van, utánvét nincs

2015. nov. 20. 16:43
1 2 3 4 5
 31/45 TündérEdina válasza:

Sziasztok!

Én rendeltem tőlük most érkezett meg,minden úgy ment ahogyan azt leírták. Az előre utalástól én is féltem, de érthető, hiszen külföldi cég, elég költséges lenne potyára szállítgatni a nem épp olcsó áruikat.Az egyenes fordítás is fura volt, de majdnem a világ összes országába szállítanak, nem lehet minden nemzetiségű alkalmazottjuk. SZERITEM!

Én bárszéket rendeltem nagyon jó áron volt,és azt kaptam ami a képen volt :)

2017. febr. 2. 14:52
 32/45 anonim válasza:

Ez egy nagyon jó hír! Mi ha minden jól megy vasárnap rendeljük meg a közel 170 ezer forintos kerti garnitúrát, ami egy megvalósult álom lenne, ha már a teraszomon lenne.

Írok ide, ha majd megérkezett.

2017. febr. 6. 17:13
 33/45 Tam-Tam-TAM válasza:
Ezek bohócnak is rosszak ! Én történetem: Rendeltem tőlük egy ágyat amit 4 csomagban adtak fel! Az ágy egy részét megkaptam, de az egyik csomagban egy sátor volt!Ezt jeleztem az ügyfélszolgálaton és mondták,h küldjem vissza a csomagot és ha beérkezett a csomag akkor küldik az ágyam másik részét !! Mondom nem egyszerűbb és korrektebb,ha hozzák az ágy többi részét én meg visszaadom a sátort ?? Nem! Náluk ez így nem működik! Oké ...Mondom akkor csere a rossz csomag helyett ! Majd még du-n észrevettem,h a 17 cm-s matrac vastagság helyet kaptam kb egy 4-5 cm-s vastagságú matracot ! Még jó,h nem bontottam ki,mert akkor azt nem is biztos,h visszaveszik! Így még aznap írtam,h nem is kérem a csomag cserét,hanem vigyék vissza az egészet úgy ahogy van ! Írták,h rendben ! Gls futárszolgálat jött és elvitte mind a 4 csomagot ! Itt jeleztem,a vidának h visszaküldtem..Mondták h 2 napon belül visszakapom a pénzt ! Másnap jön az e-mail,a vidától h csak 3 csomagot adtam fel azt állítja a Gls ! Mondom micsoda?? Na itt már nagyon ideges voltam rájuk ! Akkor küldöm a Gls által adott átvételi elismerést ! Másnap hívom a hívom a Gls-t,h mennyi csomagot küldtem vissza ! Nénike segítőkész volt még a futárt is felhívta és jelezte h 4 csomagot adtam fel! Mondom akkor a Vida miért is állítja,h Önök azt mondták,h 3 csomagot adtam fel ?? Erre mondja a néni,h ezt a vidával kell leharcolnom! Ekkor írtam nekik,h ha nem tisztázodik a történet,h ki hazudik akkor rendőrségi feljelentést teszek ! Kb 8-10 percre jött az email,h minden rendben van megvan a csomagom ! :) :) 2nap és utalják a pénzt ! Nos sokszor 2 nap eltelt azóta,de pénzt még nem láttam! Ma is voltam a bankban megnézni mivel nem mindenről kapok sms-t ...Vidaxl NEM AJÁNLOM !!! És a diszpécserek is lekezelőek,bunkók és szlovákok ! Ámen
2017. febr. 28. 14:43
 34/45 anonim ***** válasza:
Mi most rendeltünk, kb. másfél hét alatt kaptuk meg a terméket, elég hamar itt volt, ahhoz képest, ahogy számítottuk. Az egyetlen kifogásolható talán, hogy a rendelés után 3-4 napig nem tudtuk, mi a helyzet, mert csak akkor kaptunk értesítést, amikor a csomagot átadták a GLS-nek. Viszont a termék teljesen jó minőségű.
2017. ápr. 27. 20:27
 35/45 anonim válasza:
1 hét alatt ki ért a bú-tor :-D
2017. aug. 15. 07:58
 36/45 Roscoe81 válasza:

Hibátlanul ment minden. Július 10-án rendeltem keddi napon, hétfőre itt volt rendben a termék. Szépen csomagolva teljesen rendben. Az oldalon végig követhettem hol jár a csomag.

Csak ajánlani tudom. Gyönyörű termékeik vannak.

2018. júl. 16. 10:01
 37/45 anonim ***** válasza:
34-es válaszoló vagyok. ha már újra feldobta a gyk ezt a témát, visszajelzésként leírom, hogy amit tőlük rendeltünk azóta is jó kondícióban van, napi szintű használat mellett. :)
2018. júl. 17. 12:08
 38/45 anonim válasza:

A mi bú-tor darabunk is. :-)

Naponta seggelek a fotelba 8-12 órát. :-D

2018. júl. 17. 20:27
 39/45 anonim válasza:
Én ágykeretet rendeltem,azzal nem is lett volna baj hogy tobb csomagban érkezett,más más napokon,de a minőség...szétesik konkrétan az egész,recseg ropog egy hónap múlva...senkinek nem ajánlom,és én sem rendelek soha többé tőlük semmit !
2018. szept. 6. 02:06
 40/45 anonim válasza:
Én többször is rendeltem már tőlük és minden szuper minőségű. A kiszállítás pedig gyorsabb volt mint egy itthoni webshopból, hétfőn rendeltem és péntekre itt volt a termék. Csak jó tapasztalatom van velük.
2018. nov. 22. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!