Megbízható lehet ez a webáruház? https://www.vidaxl.hu/
nyilván azoktól kérdezném elsősorban, akik már vásároltak itt..rendben volt minden?
zavar kicsit, hogy csak kártyás fizetés van, utánvét nincs
Sziasztok!
Én rendeltem tőlük most érkezett meg,minden úgy ment ahogyan azt leírták. Az előre utalástól én is féltem, de érthető, hiszen külföldi cég, elég költséges lenne potyára szállítgatni a nem épp olcsó áruikat.Az egyenes fordítás is fura volt, de majdnem a világ összes országába szállítanak, nem lehet minden nemzetiségű alkalmazottjuk. SZERITEM!
Én bárszéket rendeltem nagyon jó áron volt,és azt kaptam ami a képen volt :)
Ez egy nagyon jó hír! Mi ha minden jól megy vasárnap rendeljük meg a közel 170 ezer forintos kerti garnitúrát, ami egy megvalósult álom lenne, ha már a teraszomon lenne.
Írok ide, ha majd megérkezett.
Hibátlanul ment minden. Július 10-án rendeltem keddi napon, hétfőre itt volt rendben a termék. Szépen csomagolva teljesen rendben. Az oldalon végig követhettem hol jár a csomag.
Csak ajánlani tudom. Gyönyörű termékeik vannak.
A mi bú-tor darabunk is. :-)
Naponta seggelek a fotelba 8-12 órát. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!