Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek a kicsi hálószobám...

Szerintetek a kicsi hálószobámat -fél szoba- rendezzem be gyerekesen? Ab/dl és aszexuáűlis fiú vagyok és szeretnék pl gyerekmintás padlószőnyeget meg ilyeneket mivel megnyugtat.25f

Figyelt kérdés
a lakásom többi része igen is felnőttes, dea hálóba gondlkodom egy mini gyerekszoba szerüségen magamnak. ugyanis én ellég gyerekes vagyok, szeretek játszani, és ahogy írtam abdl is vagyok.
2015. okt. 12. 19:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretek játszani, MINDENT, póker, gyerekjáték, netes játék, PC/konzolos játék..., pedig felelős munkakörben dolgozom.

Szóval, amíg van kontrollált határod, addig miért ne lehetne a lakás legintimebb része a te ízlésed szerint berendezve?

48N

2015. okt. 12. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!