Kicsi szoba rengeteg holmival? Hogyan tudnám megoldani a tárolásukat.
Figyelt kérdés
A szobám egy nagy halom kacat. Nem tudok szépen rendet rakni mert kicdi a helyem. Hogy tudnám egy kicsit átrendezni vagy hova pakoljak?2015. júl. 30. 20:57
1/7 anonim válasza:
- Ágy alá kosarak/dobozok
- falra felfúrni polcokat
2/7 anonim válasza:
Először is szelektálj! Másodszor magas ágy fiókokkal, és sok szekrény.
3/7 anonim válasza:
Küldj egy képet, mert így én nem tudom elképzelni. Ha látnám a helyzetet, tudnék neked megoldást! Profi vagyok a helykihasználásban ;-D
4/7 anonim válasza:
Ajtó feletti hely bepolcozása, ajtó mögé 3szög-alapú polcok.
Minden szekrény és polc érjen a plafonig, ha nem, mehet tetejére sok doboz.
Akasztós szekrények aljába dobozokban és az ágyneműtartóba is sok minden fér.
Végső esetben lehet még zsebes tárolókat venni/varrni és ajtóra akasztni, fotel karfára, szék háttámlára szabni, ágy mögötti falvédőt készíteni.
5/7 anonim válasza:
Fontos lemme hogy szelektálj. Nincs egy tároló a házban? Oda levihetnél pár olyan kacatot amit kidobni nem akarsz. Amúgy a többiekkel egyetértve polcok, polcok, polcok minden mennyiségben. Ikeában szoktak olyan bútorok lenni, amik kifejezetten kis lakásba vannak kialakítva.
7/7 anonim válasza:
Legjobb ha lomtalanításkor kidobod vagy ha van értéke akkor eladod. Amit tudod, hogy a következő 20 évben nem kell nyugodtan szabadulj tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!