Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Egy 14 évesnek gáz az emeletes...

Egy 14 évesnek gáz az emeletes ágy?

Figyelt kérdés
Az a baj nagyon kicsi a szobám viszont a belmagasság jó nagy. Eddig sima ágyam volt de most már nem férek el a szobámban.

2015. júl. 13. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem gáz.

De ha hosszú távra tervezel, akkor én biztosan nem egy kis egyszemélyes emeletes ágyat tennék be. Hanem, mint egy galéria, egy nagyobb ágy, és persze alatta megmarad a hely és oda lehet pakolni.

2015. júl. 13. 10:56
 2/6 anonim válasza:
62%
nem, csak ha betörik alattad.
2015. júl. 13. 11:32
 3/6 |Orfeusz| ***** válasza:
A galéria jobb megoldás, és ha veszel ágyat, 2m hosszút vegyél, váz+matracosat. Nyilván kicsit drágább így, de jobb és tartósabb.
2015. júl. 13. 11:51
 4/6 anonim válasza:
49%
Irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád.
2015. júl. 13. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:

"EGY 14 évesnek...emeletes ágy"

Nem értem! Emeletes ágy - két ágy egymás felett, két személynek.

Magaságyat vagy galériaágyat keresel?

Egyébként nem, nem ciki.

Használata kicsit nehezebb, egy szobában valahol le kell ülni, ez esetben az ágyra nem lehet.

Mire kell a hely? Az ágy alá asztalt vagy szekrényt rakni? Ilyen kapható, sokféle.

Lehetőség még a lehajtható ágy, a fotelágy, illetve egy dobogó építése, ami alól kihúzható az ágy.

2015. júl. 15. 10:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki, sőt ötletesnek találom.

Viszont szerintem galéria ágyat válassz, lehet az ágy alá pakolni, így még nagyobb teret nyersz.

Nekem is volt régebben, az íróasztalom bent volt alatta, szerettem nagyon (nem volt sötét egyáltalán, láttam alatta!).

Arra azért figyelj, ha esetleg megy valaki hozzád akkor valahova le tudjon ülni, az ágyra feltételezem nem mászik fel... viszont, a padló/szőnyeg azért nem a legjobb.

2015. júl. 23. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!