Milyen a zártszelvényből készült emeletes ágy?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 09:26
1/3 kovpet válasza:
Fából szokás azt, szerintem.
Persze lehet zártszelvényből is akár, de felesleges (és hideg meg nehéz).
3/3 anonim válasza:
Miért? Mi a baj vele? Nagyon szépre meg lehet csinálni, mint bármilyen fémbútort. Sokat készítettem már.
Az 1. válaszoló pedig nem ismeri a fémbútort. A fa - mivel tömör, főleg ha keményfából készül - nehezebb mint mondjuk egy 2 mm-es falvastagságú acél zártszelvényből készült. Az alumíniumból készült pedig sokszorosan könnyebb.
A hidegséget pedig összekeveri a ridegséggel. Az igaz, hogy lakberendezés szempontjából nézve egy fémbútor mondjuk nem biztos, hogy szépen mutat egy panellakásban, de a szükség törvényt bont. Megfelelő enteriörben nagyon ütős lehet.
(15 éves kovácsoltvas-bútor építő tapasztalat van a hátam mögött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!