Hogyan oldhatnánk meg olcsón a külön szobát?
A lakásunk 2 szobás, konyha, wc, fürdő, előszoba, spájz.
A problémám az, hogy bátyámmal vagyok egy szobában, szeretnék saját szobát. Elfelezni nem lenne célszerű, mert ablakot nem lehetne rakni a belülre eső részre, valamint 1 ajtó lenne a 2 szobarészhez.
Galériát sem tudnék kialakítani, mert nem lenne kényelmes a belmagasság miatt.
Van egy teraszunk, ahova esetleg lehetne építkezni, de szerintem drága lenne (ki kéne bontani egy falat, építkezni stb).
Hogyan tudnánk olcsón megoldani, ami hatásos is lenne?
Költözz a spájzba.
Arany életed lesz, csak felnyúlsz, és ott a befőtt.
kettes: én függönnyel gondoltam ugyan ezt, vagy esetleg harmonika ajtóval. de a fény szempontjából függöny lenne a legjobb. nem feltétlenül textil, lapfüggöny sem lenne rossz.
köszi a választ:)
A legideálisabb talán egy tejüveg tolóajtó lenne, de ez nem a legolcsóbb megoldás.
A legolcsóbb talán a bambusz függöny lenne, ez ízléses is.
Ha viszont van a családban egy jókezű barkácsmester akkor érdemes lenne síneken futó tolóajtót feltenni. Az ajtókereteket nagyon egyszerű megcsinálni és ezt vagy egy szép csomagolópapírral vagy textillel bevonni. (olyan, mint a japánban a rizspapíros falak, ajtók.)
Néhány lécből és papírból pár ezer forintból megoldható.
Én azért ajánlanám az áttetsző tolóajtós megoldást, mert az ablak hiánya miatt az egyik szoba enélkül egy sötét lyuk lenne, ráadásul így, ha együtt akartok lenni, akkor ki lehet nyitni, ha magánéletre vágytok, akkor egy mozdulattal becsukni.
wooow, ez nagyon jóóó!:)
köszönöm szépen, rengeteget segítettél:)
egy nagy fehér vagy világos függönnyel is elválaszthatjátok a szobát
ilyen függönysínt kell a plafonra felfúrni és mehet is a függöny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!