Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan lehet hamar, olcsón...

Hogyan lehet hamar, olcsón otthonossá tenni egy lakást?

Figyelt kérdés
Párommal néhány hét múlva költözünk egy bútorozatlan albérletbe, és a berendezés egyenlőre egy franciaágy, egy étkezőasztal, hozzá 4 szék, és két szekrénysor. Szépen lassan, apránként fogunk beszerezni mindent természetesen, de ez olyan kevésnek tűnik ,és én örülnék, ha nem ilyen rideg lakásba kéne hazajárnom majd.. Csak hát nem megy az csettintésre, hogy akkor telepakolom mindenféle extrával.. Szóval engem az érdekelne, hogy ki mivel dobja fel a lakását, ki szokott "barkácsolni", vagy milyen dekorációs tárgyakat szoktatok csinálni, ami ad egy kis pluszt?:))
2015. máj. 12. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Színes függöny, szőnyegek, díszpárnák, képek, falmatricák, növények. Vaterán olcsón találhatsz kiegészítőket.
2015. máj. 12. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Növények - nagyon jól megtöltik a teret és egy kis színt, frissességet adnak az otthonnak. Rokonoktól, barátoktól kérhetsz friss hajtásokat is, az ingyen van. De nagyobb áruházakban pár száz forintért is lehet már nagyon jókat kapni.

Függönyök - melegséget és zártságot adnak :) Ha esetleg tudsz varrni, méterárúban sokkal olcsóbb, mint készen. Az ablak szélességének min. 1,5-szörösét kell rászámolnod.

Díszpárnák, pokrócok a kanapéra - szintén otthonos, megszokott érzést keltenek.

Szőnyegek - nagyon fontos, ettől is puhább, melegebb érzést ad a tér, nem csak a rideg kő vagy parketta fogad.

Az asztalra valami futó, rá egy kis cserepes virág vagy egy tál friss gyümölcs. Szebb látvány, mint a kopasz asztal :)

A falra képek, festmények. Ha ezek túl drágák, egy nagy falikendő vagy szőnyeg is nagyon divatos manapság:

[link]

[link]

[link]

[link]

Barkácsolni pedig linkelek egy pár ötletet:

[link]

[link]

[link] régi, törött csészékhez ideális, a bohém most úgy is divatban van :)

[link] (tökéletes felhasználása egy régi létrának :))

egy kis festék meg egy-két raklap:

[link]

[link]

[link]

Régi, ronda vázák vagy üvegek újrahasznosítása:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 12. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértve az előttem szólóval csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon jó díszpárnák vannak olcsón a H&M homeban, és a tesco F&F részlegén is, díszpárnabelső pedig szerintem az ikeában a legolcsóbb. Képeket pedig nyugodtan nyomtathatsz, rengeteg printet lehet találni, ha jó minőségben letöltöd, méretezed, vagy akár a saját fotóid kinyomtatod, pár ezer forintból megvan az egész, olcsó keretet pedig szintén az ikeában lehet találni.
2015. máj. 12. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Le a kalappal a második előtt, hogy más problémájára ennyi időt szán...
2015. máj. 12. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én válaszolok,csak azért h meglegyen ez a kérdés. :D
2015. máj. 13. 14:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Istenem, köszönöm a sok hasznos tippet! Ezek a színes párnás dolgok nekem is az eszemben voltak, de hihetetlen hogy mennyi egyszerű, olcsó dologgal lehet dekorálni, amire én spec. nem is gondoltam:)) Köszönöm mindenkinek, megy as kéz!:))
2015. máj. 14. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!