Hogy lehetne kicsit feldobni egy igazán kicsi tiniszobát?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok könnyen megvalósítható, csináld magad és főleg praktikus ötleteket.2014. jan. 25. 10:08
1/4 Liliom23 válasza:
Nagyon jó pl. egy szép színes szőnyeg. Mivel ezek elég drágák, én készítettem a húgomnak egy pom-pom szőnyeget. elég olcsón megoldható, én szív alakút csináltam, nagy tetszett neki és feldobta a szobáját.Nézz utána a neten. Ebben én nagyon jó vagyok, könnyebb lenne ha tudnám, hogy mégis mit szeretnél megváltoztatni pl: az nem tetszik a bútorod színe. stb
2/4 A kérdező kommentje:
A bútoraim eléggé gagyik, de azt már megoldottam, hogy vegyenek néhány újat. Viszont rengeteg kacatom van, meg a ruháimat( amiket már egyszer felvettem, de még nem szennyes) se mindig tudom hova rakni, ezért színes/díszes/csajos tárolókat, fogasokat szeretnék beszerezni/ készíteni.
2014. jan. 26. 15:07
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!