Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ti megvennétek a helyemben...

Ti megvennétek a helyemben ezt a gardróbszekrényt?

Figyelt kérdés

Mindenképp olyan kéne, ami polcos-fiókos-akasztós is, viszont sajnos nincs rá keretem (diák).

Őt néztem ki:

[link]

nem túl jók róla az olvasható vélemények, viszont a másik színűről ami amúgy tök ugyanez,

[link]

jók a vélemények. Aggasztó. Nekem kb 5 évre kéne, albérletbe. Nem húznám vonnám semerre, viszont meg lenne tömve rendesen. Bizonytalan vagyok, a legjobb az lenne, ha találnék valakit, akinek ilyen szekrénye volt / van.

2015. aug. 12. 06:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ezt láttad már élőben?

mi nyár elején néztünk szét szekrény ügyben, végül eltoltuk a vásárlást, mert ezek rettenetesen gagyik.

80 alatt nem volt olyan, amit nyugodt szívvel megvennék.

évekkel ezelőtt nővérem szintén albérletbe vett egy komplett szekrénysort, az is ilyen olcsó volt, hát esik össze, dől szét, már több helyen csavarozva van, de nem segít rajta.

az akasztós szekrénye már csak úgy áll eg, hogy az fal mellett van, és oda van csavarozva a falhoz.

mivel 80-at nem akartunk kiadni nyaralás előtt, így áttettük őszre a vásárlást.

esetleg nézz szét használt bútorok között.

ja, a jysk meg a kika még azért is rossz választás, mert az előbbi kb. 8 ezerért, a kika meg 13 ezerért akarta házhoz szállítani a szekrényt. 13 km-re. aha, köszi, a költsége amúgy kb. 2-3000 ft, legalábbis ha bérelek egy utánfutót meg egy ember órabérét veszem.

2015. aug. 12. 08:12
 2/7 anonim ***** válasza:
sokkal olcsóbbért sokkal jobbat kapsz használtan és ha szerencséd van akkor lehet pár házzal arrébb és a szállítással se lesz gond
2015. aug. 12. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2015. aug. 12. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress a Vaterán, én költözéskor vettem a hálószobába egy polcos-fiókos-akasztós szekrényt, 15 ezerért és gyakorlatilag olyan, mint az új, elég masszív is. Lapra szerelve volt, kocsi csomagtartóján vittük haza.
2015. aug. 12. 19:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából 5 részes jönne jól, 2 ember összes ruháját bele akartam volna préselni (télikabát-cipők-minden), azért mondtam, hogy meg lenne tömve. Valóban nem láttam személyesen, de most már nem is akarom, akkor majd próbálkozom használtakkal. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
2015. aug. 13. 06:10
 6/7 anonim ***** válasza:

A jyskben lehet kapni jó dolgokat - matracok, székek, asztalok... de a szekrények egytől-egyig förtelmesen gagyik, kivéve a természetes fa alapúakat, de abból is van ingatag, vékony, dülöngős fajta sajnos.

Az IKEÁs szekrények viszont ellenben nagyon jók, az olcsóbb fajták is. Nem egy életre, de 5 évre simán.

Ezek pl. alig drágábbak, de biztosan nem fognak szétesni:

[link]

[link]

2015. aug. 16. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
a jysket nagyon szidják a nagy fogyvéd blogon, hogy csupa gagyi cuccot árul, panaszkezelés nulla, nem veszi vissza a hibás árut, nem javít,m pénzt nem ad vissza.
2015. aug. 16. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!