Ti megvennétek a helyemben ezt a gardróbszekrényt?
Mindenképp olyan kéne, ami polcos-fiókos-akasztós is, viszont sajnos nincs rá keretem (diák).
Őt néztem ki:
nem túl jók róla az olvasható vélemények, viszont a másik színűről ami amúgy tök ugyanez,
jók a vélemények. Aggasztó. Nekem kb 5 évre kéne, albérletbe. Nem húznám vonnám semerre, viszont meg lenne tömve rendesen. Bizonytalan vagyok, a legjobb az lenne, ha találnék valakit, akinek ilyen szekrénye volt / van.
ezt láttad már élőben?
mi nyár elején néztünk szét szekrény ügyben, végül eltoltuk a vásárlást, mert ezek rettenetesen gagyik.
80 alatt nem volt olyan, amit nyugodt szívvel megvennék.
évekkel ezelőtt nővérem szintén albérletbe vett egy komplett szekrénysort, az is ilyen olcsó volt, hát esik össze, dől szét, már több helyen csavarozva van, de nem segít rajta.
az akasztós szekrénye már csak úgy áll eg, hogy az fal mellett van, és oda van csavarozva a falhoz.
mivel 80-at nem akartunk kiadni nyaralás előtt, így áttettük őszre a vásárlást.
esetleg nézz szét használt bútorok között.
ja, a jysk meg a kika még azért is rossz választás, mert az előbbi kb. 8 ezerért, a kika meg 13 ezerért akarta házhoz szállítani a szekrényt. 13 km-re. aha, köszi, a költsége amúgy kb. 2-3000 ft, legalábbis ha bérelek egy utánfutót meg egy ember órabérét veszem.
A jyskben lehet kapni jó dolgokat - matracok, székek, asztalok... de a szekrények egytől-egyig förtelmesen gagyik, kivéve a természetes fa alapúakat, de abból is van ingatag, vékony, dülöngős fajta sajnos.
Az IKEÁs szekrények viszont ellenben nagyon jók, az olcsóbb fajták is. Nem egy életre, de 5 évre simán.
Ezek pl. alig drágábbak, de biztosan nem fognak szétesni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!