Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ha látnátok webáruházban egy...

Ha látnátok webáruházban egy keresztszemes párnát megvennétek?

Figyelt kérdés

Csináltam már párat, és szeretném eladni őket, de nem tudom lenne e rá kereslet. ilyesmikre gondoltam:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 29. 11:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a hagyományos minták sokkal jobban tetszenek, valamikor én is készítettem pl. keresztszemes terítőket. (Az új lakásban, modern, bükkszínű bútorokkal berendezett, fehér falú szobákat feldobja egy ilyen szines mintás terítő vagy párna.) Nagyon jó ötlet, de a gombolyaggal játszó macska és hasonlók nem az én ízlésem szerint való. Izlések és pofonok... Mintakönyveket lehet kapni vagy könyvtárból kölcsönözni.
2014. jún. 29. 12:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, hogy annyi pénzért megvenné-e valaki, amennyiárt neked megérné készíteni és eladni? Mert egy ilyen párnával több napi munka van, plusz anyagszükséglet, mennyiért érné meg vajon eladni? Amúgy szépek, de én is szoktam keresztszemezni, ezért hamarabb megvarrnám, mint megvegyem. Ettől függetlenül, szerintem lenne aki megvenné.
2014. jún. 29. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!