Ti megvennétek ezt az ágyat?
van valakinek tapasztalata?
véleménye ikeás bútorokról? Nem fog hamar tönkremenni?
Ezt neked kell tudni, hogy milyen ágyat szeretnél más nem döntheti el helyetted.
az ikeás bútorok pedig tökéletesek és nem mennek tönkre hamar én például nagyon szeretem az ikeát:)
Na majd ha éjszaka félálomban bebotorkálva a wc-ről belerúgsz a lábába, akkor neked is lesz tapasztalatod. :)
Én semmi ilyen éles/sarkos fekvő- és ülőbútort nem engedek a lakásba.
Mi menne tönkre rajta hamar, tömör fenyő...
Nekünk ikeás ágyunk van, igaz elég drága volt keret és a matrac is, de nagyon meg vagyunk vele elégedve.
És ahogy írták, ez csak a keret ára, kell még hozzá ágyrács és matrac.
Az Ikea ügyesen kihasználja, hogy felnőtt egy nemzedék, akinek nincsen sem ízlése, sem igénye, a "normális" bútorok iránt.
(Az önigazolás jelszava, hogy az Ikea bútor "modern".)
De térjünk vissza a kérdésre:
Ez a kép és a kiírt olcsó ár is része, a nagy átverésnek, hiszen még a fa is kezeletlen!!
" Kezelhető olajjal, viasszal, lakkal vagy páccal, így könnyebben kezelhető és ellenállóbb lesz a tömör fa."
Vagyis majd otthon lekezeli a vevő!!
Továbbá:
Lapra szerelt, vagyis otthon kell majd össze szerelni, vagy az Ikea szerelői egy 30-asért összerakják.
Továbbá meg kell venni
- az ágyrácsot,
- a matracot,
- az ágyneműtartót,
- az ágyneműt,
- stb...
A végére közelíti majd a 100ezret, az "olcsó" ikeás ágy...
(Amit majd 10ezerért sem lehet eladni.)
értem
köszönöm mindnekinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!