Hogy kezdjek neki a felújításnak?
Figyelt kérdés
A bejárati, beltéri ajtókat szeretném kicseréltetni, valamint a parkettát. Gondolom a parkettával kell kezdeni, mert ahhoz lesznek az ajtók igazítva. Az első probléma, ami eszembe jutott, hogy pl. hova tudom majd pakolni a bútoraimat amíg csinálják a szobákat? Azt se tudom mi legyen az aljzat, svéd- vagy hajópadlóra gondoltam, de hiába nézelődöm neten, nem igazán értem pontosan mi a kettő közötti különbség minőségben. És ha jól olvastam a hajópadlóra színt festenek lerakás után? Vagy ez hogy van? Gondolom látjátok, hogy eléggé elvagyok veszve, akinek van kedve és ideje, annak szívesen fogadnám a tanácsait, illetve ha Pesten ajánlanátok ehhez illő munkaerőt, azt is megköszönném!2015. júl. 8. 09:07
1/2 A kérdező kommentje:
Jaj és az egyik szoba ajtaja 2 szárnyú, azt beszeretném falaztatni!
2015. júl. 8. 09:09
2/2 A kérdező kommentje:
Mármint az egyik részét.
2015. júl. 8. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!