Mit kezdjek a nappalival?
mondjuk mi ketten élünk egy 1.5 szobásban, de renekül kihasználjuk :)
a hálót csak alvásra, semmilyen elektronikai eszköz nincs. ágy meg pár polc.
a nappaliban a szekrények, kanapé, dohányzóasztal, laptopjaink. tv nincs :) max a kinect miatt vennék :)
szóval sztem használd ki az egész lakást, ha már ilyen szerencsés vagy.
esetleg szerezz be egy nőt :) meglátod, belakja a kéglit seperc alatt :D
Én is ilyen lakásban élek, igaz az saját, de én a nappaliban alszom, meg ott van minden a számítógépem, az íróasztalom, a TV-m az xboxal és ennyi.
A kisszobát inkább tárolónak használom, ott van 2 kanapé, 2 fotel amit lomtalanításon szerzetem, azt szépen felújítottam új kárpitot is kapott. Meg egy félig felújított dohányzó asztal is van, aminek a keretét festeni kell meg valami üveg vagy gránit lapot vagy falapot tenni rá és szevasz, meg 1-2 kisebb szekrény amit nem használok, meg egy polc szétcsavarozva, plusz a szerszámaim.
Ha vendégek jönnek szinte mindig a konyhában vagyunk, de én mindig letakarom az ágyamat vagy bevágom a paplant az ágynemű tartóba a párnámmal együtt.
Én így tökéletesen elvagyok. Ha a barátnőm végez az érettségivel akkor úgy is idefog költözni, mert ha minden igaz ide fog járni fősulira, vagy valami OKJ-s szakra, most is csak azért nem lakik itt, mert innen marha messze lenne az iskolája és 1,5 óra oda az út, a barátnőmhöz igaz hogy csak 40 perc autóval, de busszal így is több.
Szóval nekem van barátnőm csak még nem élünk együtt. Én meg a munkám miatt lakom itt mert a szüleim egy kis faluban laknak én is ott voltam, szerettem azt a helyet de onnan nagyon macerás a bejárás és autóval meg nagyon nem éri meg, mert nem fizetik. Itt meg csak 10 percnyire van, autóval is simán bemegyek de ha jó idő van akkor gyalogolok az 20 perc, de kibírom. haa a barátnőm idejön úgy is teljesen átlesz rendezve az egész lakás, azért is gyűjtöm a bútorokat meg újitgatom fel őket ha úgy van időm, csak a kisszobába mert jobban lehet zárni, és ha jön valaki csak becsukom az ajtót és nem zavarja őt a festék szag, meg a por sem megy ki onnan. A nappalit meg nem tudom teljesen elzárni a lakás többi részéről, mert a drágalátos nagynéném akitől örököltem kiszedte az ajtót, kerettel együtt és sehonnan nem tudom előhalászni.
Alapvetően a TV-nek a nappaliban lenne a helye és a hálószobádnak a pihenésről, alvásról kellene szólnia. Tehát a hálóban csak a ruhásszekrény és az ágy legyen.
A TV és egyéb szórakozási eszközök a nappaliba menjenek ki. Egyrész megtöltik a most üres teret, másrészt majd meglátod, hogy el lehet TV nélkül is aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!