Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Egy ilyen konyhabútor kb...

Egy ilyen konyhabútor kb mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés

[link]

Gépek nélkül.

2010. febr. 23. 21:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Figyelj okostojás!! Ez volt a kérdés:

Egy ILYEN konyhabútor kb mennyibe kerülhet?? Ez nálam nem azt jelenti,hogy cseresznye színű,matt furnér,amit 3 hónap múlva nem tudsz megtisztítani,mert ott marad a fehér folt,az mennyibe kerül.

Idézet:"Nem a felület a lényeg. Én pl nem is ilyenből akarom, mert inox a hűtő meg a gépek már megvannak, azok is. Ahhoz inkább meg valami matt cseresznyés szín menne."

Ez ,vagyis az ILYEN lakkozott mdf lapos konyhaszekrén egy életre szól,mert csak megtörlöd és kész,De sajnos a képen látható darab több,mint félmillió gépek nélkül.

2010. febr. 25. 15:57
 12/23 A kérdező kommentje:

Most neked tényleg nincs jobb dolgod, mint hogy velem szórakozzál?

Ha netán külföldi lennél és nem tudsz még teljesen magyarul, akkor elnézem neked. Akkor egy kis nyelvtani kiegészítés:

ILYEN = ilyen, mint a képen, azaz ehhez hasonló,

EZ = konkrétan ez ami a képen van, pont ugyan ilyen.

Ha értelmes választ nem tudsz adni, akkor a többit megtarthatnád megadnak. Egyrészt senki nem kíváncsi rád, másrészt neked sem kell koptatni a billentyűzetet.

2010. febr. 25. 17:11
 13/23 anonim ***** válasza:

Ez mind ILYEN::-))

[link]

2010. febr. 25. 17:58
 14/23 anonim ***** válasza:

Ja igen!!

Ha az ilyen szót közelre mutató szóként, tulajdonság meghatározására használjuk akkor azt jelenti,hogy pont ilyen.:-))

Te nem ILYEN konyhabútort szeretnél,hanem bármi mást,

ami tetszik és olcsóbb,mint ez.

Tehát Te egyszerűen konyhabútort szeretnél.

De megmondanád nekem,hogy most milyen gyümölcsöt eszem??

2010. febr. 25. 18:05
 15/23 anonim ***** válasza:
Ja,még valami! Elnézem Neked:-))
2010. febr. 25. 18:12
 16/23 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen jól kiszórakoztad magad! Legközelebb inkább ne engem pécézz ki magadnak, hanem csináld ezt a felmenőiddel! Idióta!
2010. febr. 25. 18:29
 17/23 anonim ***** válasza:

Első vagyok...

A hétvégén jártunk a Kikában, azért írtam a 90-130-as határt, mert ehhez hasonló, de valónam nem ilyen fényes felületű konyhabútort láttam 120 ezerért (240 cm-es). A felső világítós díszléc sem volt rajta.

Tehát akkor még mindig az én becslésem állt legközelebb.

2010. febr. 25. 18:41
 18/23 A kérdező kommentje:

Igen, én is a Kikában nézelődtem, mert itt van tőlünk egy köpésnyire. Ott láttam nagyobbakat, komolyabbakat a fent más által emlegetett összegért. Ráadásul azok nem is tetszenek annyira. Inkább valami szolidabbat szeretnék.

Neked is köszönöm a (normális) választ! :) A Te tipped sokkal közelebb volt ahhoz, amit nekem is mondtak.

2010. febr. 25. 18:50
 19/23 anonim ***** válasza:

Így igaz.Sokkal szolidabb kapható 120.000 -t is.

Az ilyen kevésbé szolid,pedig félmillió:-))

2010. febr. 25. 19:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha adhatok egy tanácsot, ne foglalkozz 19:58-cal!

Kár vele foglalkozni. Minden fórumon akad egy-két ilyen tipikus példány. Az a fajta, amelyik mindent megnéz, elolvas, csak azért, hogy cikizhesse. Viszont lételeme, hogy vitába keveredhessen valakivel. Akkor teszel jól, ha nem reagálsz: megüti a guta, hogy senki nem válaszol neki.

2010. febr. 25. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!