Egy ilyen konyhabútor kb mennyibe kerülhet?
Figyelj okostojás!! Ez volt a kérdés:
Egy ILYEN konyhabútor kb mennyibe kerülhet?? Ez nálam nem azt jelenti,hogy cseresznye színű,matt furnér,amit 3 hónap múlva nem tudsz megtisztítani,mert ott marad a fehér folt,az mennyibe kerül.
Idézet:"Nem a felület a lényeg. Én pl nem is ilyenből akarom, mert inox a hűtő meg a gépek már megvannak, azok is. Ahhoz inkább meg valami matt cseresznyés szín menne."
Ez ,vagyis az ILYEN lakkozott mdf lapos konyhaszekrén egy életre szól,mert csak megtörlöd és kész,De sajnos a képen látható darab több,mint félmillió gépek nélkül.
Most neked tényleg nincs jobb dolgod, mint hogy velem szórakozzál?
Ha netán külföldi lennél és nem tudsz még teljesen magyarul, akkor elnézem neked. Akkor egy kis nyelvtani kiegészítés:
ILYEN = ilyen, mint a képen, azaz ehhez hasonló,
EZ = konkrétan ez ami a képen van, pont ugyan ilyen.
Ha értelmes választ nem tudsz adni, akkor a többit megtarthatnád megadnak. Egyrészt senki nem kíváncsi rád, másrészt neked sem kell koptatni a billentyűzetet.
Ja igen!!
Ha az ilyen szót közelre mutató szóként, tulajdonság meghatározására használjuk akkor azt jelenti,hogy pont ilyen.:-))
Te nem ILYEN konyhabútort szeretnél,hanem bármi mást,
ami tetszik és olcsóbb,mint ez.
Tehát Te egyszerűen konyhabútort szeretnél.
De megmondanád nekem,hogy most milyen gyümölcsöt eszem??
Első vagyok...
A hétvégén jártunk a Kikában, azért írtam a 90-130-as határt, mert ehhez hasonló, de valónam nem ilyen fényes felületű konyhabútort láttam 120 ezerért (240 cm-es). A felső világítós díszléc sem volt rajta.
Tehát akkor még mindig az én becslésem állt legközelebb.
Igen, én is a Kikában nézelődtem, mert itt van tőlünk egy köpésnyire. Ott láttam nagyobbakat, komolyabbakat a fent más által emlegetett összegért. Ráadásul azok nem is tetszenek annyira. Inkább valami szolidabbat szeretnék.
Neked is köszönöm a (normális) választ! :) A Te tipped sokkal közelebb volt ahhoz, amit nekem is mondtak.
Így igaz.Sokkal szolidabb kapható 120.000 -t is.
Az ilyen kevésbé szolid,pedig félmillió:-))
Ha adhatok egy tanácsot, ne foglalkozz 19:58-cal!
Kár vele foglalkozni. Minden fórumon akad egy-két ilyen tipikus példány. Az a fajta, amelyik mindent megnéz, elolvas, csak azért, hogy cikizhesse. Viszont lételeme, hogy vitába keveredhessen valakivel. Akkor teszel jól, ha nem reagálsz: megüti a guta, hogy senki nem válaszol neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!