Mennyibe kerülhet egy egyszerű, nem flancos kád panellakásba?
10 ezer körül vannak egyszerű lemezkádak 160-210 cm méretben.
Ugyanez akrilból 20 ezer.
Hozzávaló sima gumidugós szifon 2000 körül, félautomata leeresztős 4000 körül.kádláb ha nem akarsz a szintezéssel bajlódni 4000-6000 körül.
Előlapot fillérekből kihozod ha tetőlécből és gipszkartonból építesz elé, annyira egyszerű hogy te magad összebarkácsolod otthon maximum burkoló szakira kell költeni de szerintem az sem okoz gondot egy barkácsszellemű férfinak.
ha kicsi a hely, akkor Ravak avocadót vennék, ez 100e Ft, de nyersz egy csomó helyet.
Jaj, ezt én is néztem, nagyon szép ez a kád.
Csak épp ha veszel hozzá előlapot és lábat, 150 ezernél tartunk, és ez még csak az anyagár. Akinek olyan kicsi a fürdője, hogy bajosan fér el benne egy hagyományos kád, annak általában nincs ennyije egy kicsit kisebb kádra.
Ennek ellenére gondolkoztam rajta, hogy jó lenne beszerezni valahogy, de aztán megláttam egy barkácsáruházban hidromasszánykádat kabinnal, mindennel, 180-ért. Igazából ha már ennyi pénzt kiadok, akkor nem izgat az a 15% hely, amit megspórolhatnék, inkább veszek egy masszázskádat, amiben ellazulhatok, és nem foglalkozom azzal, hogy nagyobb helyet foglal. Szerintem.
Igen, és hogy burkolod le szépen? A linkelt oldalon van egy mozaikcsempés, de a hálós mozaikcsempe horror áron kapható csak, 3 ezer darabja. Azzal is kijön az 50. Sima csempével meg, ami olcsóbb, ronda lesz.
Ja meg mondjuk a kérdezőnek külön probléma lenne, hogy a padlóburkolatot is cserélni kell, mert kilátszik alóla az aljzatbeton, ami megint pluszköltség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!