A férjem teljesen egyedűl rámbízta az ágy vásárlást. De nagyon mellé fogtam félek, hogy piszkálni fog? Mit csináljak? Tippek?
próbáljátok visszavinni, és kicseréltetni egy másfajtára.
én is sajnos az ágyunkat rosszul választottam. kényelmes, de a huzattal nagyon mellényúltam. nagyon kellemetlen az anyaga, minden szagot magába zár, lepedőn keresztül is. a mintája borzalmas, de "szerencsére" 2 hónap után már elkopott a fele.
szóval átérzem a helyzeted. ha nem sikerül visszavetetni, akkor próbáljátok meg eladni interneten. 100at biztos nem kaptok érte, de ha szerencsétek van 60-80at igen.
de akkor ne aludjatok addig rajta, hogy újként tudd hirdetni
Szeritem sózd rá valakire. Add el. Bukni fogsz az áron nyilván, de legyen ez tanulság.
Legközelebb csak olyan helyen vegyél, ahol vissza is veszik. Az Ikeában 2 hónapig lehet visszavinni, ha mégsem lenne elég kényelmes.
Rugósat pedig soha ne vegyél! Lejárt lemez. Csak a rugómentes jó, az nem nyom, nem nyikorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!