Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell piszkálni, amiért...

Miért kell piszkálni, amiért szeretek zenét hallgatni?

Figyelt kérdés

Amikor utazunk valahova (lényegtelen, hogy kocsival, busszal, vagy repülővel, esetleg hajóval), akkor a fülhallgató tuti a fülembe van és zenét hallgatok az iPhone-omon/iPodomon/iPademen. Pl. amikor most ősszel a sulival mentünk Angliába, végig zenét hallgattam. Ilyenkor fel sem tűnik, hogy milyen hosszú egy út, bár általában netezek is közben.

De anyától folyton hallgatom, hogy "miért van folyton a fülem bedugva", "sose figyelek rá", "mindig pittyeg valami nálam".

Nem értem, miért baj az, hogy szeretek zenét hallgatni?

Így legalább csendben vagyok és nem veszekszünk.

Ezt hogy értessem meg vele?

2014. nov. 16. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Társaságban megtiszteljük a többieket azzal, hogy nem dugjuk be a fülünket. Tehát veled mások, a szüleid csak jelbeszéddel érintkezhetnek? Nem érzed, hogy milyen tiszteletlen vagy?
2014. nov. 16. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Gondolod, hogy van egy varázsindok, amivel hopp megérti, hogy fölöslegesen zavarta a dolog évek óta?
2014. nov. 16. 19:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Miért, most egy teszem azt, 7 órás autóúton üljek hátul csendben és hallgassam, ahogy veszekszenek a mostohaapámmal?

Mert amúgy amikor kocsival megyünk valahová, ez van. Vagy az, hogy mindenki csendben van és valamilyen béna CD-t hallgatnak.

Nekem a zene menekülés, olyankor mintha egy másik világban lennék. Európát bejárhatnák velem kocsival, megállás nélkül, ha közben zenét hallgathatnék. Egy szavam nem lenne, nem unnám meg.

2014. nov. 16. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy idő után megszokták, én is mindig ezt csinálom, lévén, hogy apa több órára lakik tőlünk kocsival, és kiskoromtól kezdve el kellett magamat foglalnom valamivel. Így zenét hallgatok gyakorlatilag mindig, ha utazom, és azért napi két-három óra utazás mellett van rá idő :DD. És nem kell velem jelbeszéddel kommunikálni. Hátranéznek, egyből kiveszem, megbeszéljük, kész Vagy köztes megoldás, ha csak az egyik füled dugod be. Én azt szoktam néha.
2014. nov. 16. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért lásd be, hogy az marhára zavaró tud lenni, hogy beszélnének hozzád, de nem tudnak, mert szánt szándékkal süketté teszed magad a környezeted felé.

Én is szeretek zenét hallgatni, de ezt akkor teszem, ha egyedül megyek valahová. Ha a családommal ülök egy autóban, akkor megtisztelem őket azzal, hogy nem bújok előlük burokba.

2014. nov. 16. 22:50
 6/7 A kérdező kommentje:
De nem beszélnek hozzám. Ha mégis, akkor értelemszerűen kiveszem. Meg könyörgöm, melyik kamasz beszélget órákon keresztül a szüleivel, egy több órás autóúton?
2014. nov. 16. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Annyira irigylem azokat, akikkel a szüleik beszélgetni akarnak, komolyan mondom.
2014. nov. 16. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!