Össze költözünk a párommal szerintetek melyik kanapé a jobb 2 embernek mindennapi alvásra melyik a strapabíróbb, kényelmesebb? KÉP!
Én árultam ilyen kanapékat. Sajnos annyit tudok neked mondani, hogy ezek csak vendégágynak jók. Ahhoz, hogy hosszú távon, kényelmesen és pihentetően tudjatok rajta aludni mindenféleképpen kell rá egy fedőmatrac, mert ezek sajnos túl keskenyek és így kemények lesznek. Persze, ha hátfájósak vagytok akkor megfelel.
Ha van lehetőségetek akkor mindenféleképpen normális ágyat vegyetek, minimum zsákrugós matraccal. Ezek a kanapéágyak csak a nappaliba jók, és mint írtam csak vendégágynak.
Sajnos a matrac az hamar deformálódik, és kikopik a használattól, mint ahogy már előttem is írták.
ugyanaz egyikfele túl puha
másik kemény nagyon erős különbséggel az elválasztásnál
nekünk nappaliban van kinyithatós manstadt ikeás kanapénk, azon szoktak vendégek aludni állítólag kényelmes,
nincs nagy különbség a 2 rész közt, az elválasztás semérezhető állítólag…mindennap ezen sem aludnék
gondolom árprobléma is közrejátszik a választásban(((
én ha módomban állna fenyő ágykeretet vennék, bele matracot. szétcsavarozható a keret. szerintem könnyebbb is mint ezek a pocsék anyagból készült ágyak. bocsáss meg, hogy "lenézem" az elképzelésedet.
Nekünk kezdetekben volt ilyen ágyunk, borzalmas :-(
próbálj meg valamilyen használtcikkesnél keresgélni.
nem tudom hol laksz, én pomázon a spárban lévő használt cuccosnál szoktam ilyesmit látni, és nem horror áron!!!
ÉS HA picivel nagyobb szobás albérletet keresnétek????
ha csak akkora, hogy az fér el pont, amiket leirtál, akkor az egy embernek is épp csak elég(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!