Össze költözünk a párommal szerintetek melyik kanapé a jobb 2 embernek mindennapi alvásra melyik a strapabíróbb, kényelmesebb? KÉP!
2015. márc. 11. 17:35
1/27 anonim válasza:
az első borzasztó az tuti
a 2. talán jó lehet, próbáljátok ki mielőt megveszitek
2/27 anonim válasza:
Rekamiek mindenhogy szarok mindennapi alvásra...a hatadat tonkrevagja, hamar besupped, a huzat kikopik...ha van ra mod vegyetek francia agyat! Hosszútávon jobban megeri. Ha ezek kozul kell választani, akkor szerintem is a 2.
3/27 anonim válasza:
Nekem is a második szimpatikusabb. Az elsőre kéne egy matrac kényelmes alváshoz.
4/27 anonim válasza:
Egyik sem, kanapén aludni borzasztó akkor is ha ágynak hirdetik.
5/27 A kérdező kommentje:
Mind a 2 méretre egyforma szivacsos, árban és formában különböznek.
2015. márc. 11. 17:41
6/27 anonim válasza:
Az elsővel az a baj hogy a felső fele nagyon kemény. Mért nem vesztek franciaágyat? Sokkal kényelmesebb és nem kell mindennap ki be csukni,az ágyneműt pakolgatni.
7/27 A kérdező kommentje:
Kicsi az albérlet és ha költözni kell franciaággyal nem a legjobb vándorolgatni.
2015. márc. 11. 17:45
8/27 anonim válasza:
1,vagyok
egy kinyithatós sem az igazi mindennapi alvásra..
10/27 anonim válasza:
Nem húzósabb franciaággyal költözni, a miénk lapraszerelt míg a kanapé nagy része egyben van. Azért egy százhatvanas ágy elfér mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!