Miért karcolódnak meg szürkén a porcelán csêszék tányérok az evőeszközöktől? Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 22:10
1/1 anonim válasza:
A porcelán is "visszakarcolja" az evőeszközt, és az evőeszköz igen vékony fémréteget hagy a karcolás okozta mikro-barázdában. Ez okozza az ezüst-szürke színt...
Én csészéken még nem tapasztaltam, csak akkor, ha valamit intenzív mozdulatokkal kellett a tányéron vágni (rágós marha, pizza...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!