Miszty kérdése:
Mit tegyek, mi jó, kihez forduljak ha az egyik Zsolnay porcelán eozin antik vázám ripityára tört? Kidobni nincs szívem, úgyhogy elcsomagoltam és várok.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 09:47
1/7 Ágh Ferenc válasza:
[link] Nos ez egy vizsga munka doksija! Így eldöntheted, mit érdemes csinálni, de leginkább erre a restaurátorpk képesek.
2/7 anonim válasza:
Ragasztóval össze ragasztod ha kidobni nem akarod.... miután ripityára tört nem igazán fogja tudni neked azt senki megcsinálni normálisan,de ha véletlen úgy ahogy megtudják az már csak számodra fog értéket képviselni.
3/7 esdominik válasza:
A Budai Polgárban olvastam egy ifjú művészről,Szász Károlyról ,hogy megmenti a sérült porcelánokat,ékszerré alakítja.El is mentem hozzá és nekünk is csinált ékszereket a régi családi porcelán töredékekből.Nagy öröm csak ajánlani tudom!
4/7 balla kinga válasza:
A facebook-on találtam én is egy fiatal iparművészt, aki sérült, törött porcelánokból ékszereket készít. Így megmarad a porcelán is, viszont a családban marad ékszer formájában! Szász Károly a neve: www.szaszkaroly.hu
5/7 balla kinga válasza:
Találtam róla egy jó cikket. Érdemes elolvasni!!! Az ember nem hisz a szemének, hogy mennyire jó ötletek vannak az újrahasznosításra! Nagyon ügyes fiatalember!
6/7 anonim válasza:
uuu, anyukám teljesen bele van bolondúlva a művészbe, mmint az ékszereibe. tényleg jók, nekem is tetszenek, nagyon ügyes. és tök vicces nézni, hogy ott lóg anya nyakában a nagymamáék régi porcelánja:D
7/7 Szaszkarolyhu válasza:
Szász Károly vagyok és valóban meg tudom menteni a porcelánját,ékszernek átalakítom!Antik porcelánból ékszerek,Megmenteni a Megmenthetőt!
www.szaszkaroly.hu
Köszönöm a sok kedves hozzászólást,nagyon örülök, hogy ennyien kedvelik az alkotásaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!