Milyen színű legyen az új szobmám fala? Lány vagyok. Tulajdonságaim: Vidám, mosolygós. L/16
Figyelt kérdés
A régi szobmám világos kék volt.
Előre köszi!
2010. febr. 6. 17:22
1/14 anonim válasza:
Hát attol függ h több vagy kevesebb fény (természetes fény) van a szobádban.
Ha több. Akkor lehet kicsit sötétebb szín. pl. Sötétebb Lila és citromsárga
Ha kevesebb. akkor mondjuk P!nk és lime zöld azt k*b*szott szép.
ez a divat ilyen összevissza szinek.. de én még a lilát is eltudom képzelni fehérrel. Bordó fehérrel..
2/14 anonim válasza:
attól függ, hogy milyen színű bútoraid vannak. Mellékelek pár képet, érdemes a kiegészítőket lecserélni, hogy egységes legyen a kép, mivel a bútorokat költségesebb lenne kidobni...
3/14 anonim válasza:
nekem tojhéj színű falm van, néhány helyen széles bordó csíkokkal, bordó szőnyeggel és ahw .. ki se akarok mozduni :)
4/14 anonim válasza:
HÁt ízléstől meg bútortól függ. Szerintem pl. halványabb naranccsárga aranyos.
5/14 anonim válasza:
barackvirág, narancssárga vagy rózsaszín
de ezeket kombinálhatod, pl rózsaszín-fehér vagy rózsaszín-szürke, sárga-zöld, citrom-narancs, kék-narancs, rózsaszín-kék :)
6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget! :)
2010. febr. 6. 19:31
7/14 anonim válasza:
Valami vidám, mosolygós színű...:)
8/14 anonim válasza:
én nem választanék a helyedben nagyon intenziv szint az zavaró is lehet.Inkább barack v halvány rózsaszin krémszinüt választanék.aztán ha fel akarod dobni azt lehet mintázni...
9/14 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. febr. 7. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!