Miért van az hogy rám nem buknak annyira a fiúuk? Pedig szerintem jól nézek ki és a tulajdonságaim is jók nem értem.
Az idősebb fiúk (normálisabb fele) nem kezdenek ki túl fiatal lánnyal. A korodbeli fiúk egy jelentős része pedig még éretlen (a fiúk később érnek mint a lányok) úgyhogy ez a probléma hamarosan megoldódik.
Hidd el, lesz még idő, mikor le sem tudom majd vakarni őket magadról.
Amit említettél az az örök szerelmi paradoxon.
Ha idősebb leszel, akkor majd rá fogsz jönni, hogy csak igen keveseknek adatik meg az, hogy elsőre minden klappol.
A párválasztás terén sokszor kompromisszumokat kell kötni, persze nem mindenáron. Itt azt értem, hogy lesz majd olyan helyzet, amikor nem a külső fog számítani elsődlegesen.
A külsőt illetően már nagyon sokat leadtam az elvárásaimból, a belső értékek terén viszont több dolog van amiből nem vagyok hajlandó engedni. Hidd el, ez utóbbi sokkal fontosabb.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!