Ilyen rosszak a tulajdonságaim vagy mi?
Én itt most nem felajánlkozásokat kérek meg semmi ilyesmit hanem véleményt.RÓLAM. Nem találok magamnak egy fiút se.Visszafogottabb fajta vagyok.Nem szeretek bulizni,piálni.Vannak barátnőim szeretem is őket.:))Érzékeny vagyok de nagyon és ezt utálom magamba.Imádom a sportokat röpizek is.:)Focit kézit mindent.Amikor megismerek valakit akkor az elején általában csöndbe vagyok de miután már megismertem utána már nagyon sokat beszélek.Megbízható vagyok,pletykás (ezt is utálom)de már leszokóban vagyok.Szeretek főzni utálok takarítani.Imádom a gyerekeket meg az állatokat.:))Nem nagyon szeretek középpontba lenni.Külsőmről:kértek már fel fotómodellnek itt a városba szóval az arcom nem csúnya(ezt nem felvágásból mondom),barna félhosszú haj,barna szemek.Az alakom az átlagos.Nem vagyok kövér se vékony.165 cm vagyok 57 kg.
Hát ennyi.Szerintetek hol hibádzik?Miér nem találok magamnak egy rendes fiút?Bennem van hiba?Már egy csomót sírtam mert nagyon szarul érzem magam főleg mert kb 0 önbizalmam van..:( És ez szívás. Segítsetek adjatok légyszi tanácsot mert tök elvagyok keseredve... 17/L
hát ez az önsajnáló szarszag árad belőled még akkor is ha próbálod leplezni.
ettől hibás lesz a kisugárzásod
Szia! Ha van kedved ismerkedni dobj egy levelet :)
Épp egy hozzád hasonló lányt keresek.
18f
lehet h magasak az elvárásaid magadhoz képest
mégis mi tértesz az alatt hogy rendes fiút?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!