Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyen rosszak a tulajdonságaim...

Ilyen rosszak a tulajdonságaim vagy mi?

Figyelt kérdés

Én itt most nem felajánlkozásokat kérek meg semmi ilyesmit hanem véleményt.RÓLAM. Nem találok magamnak egy fiút se.Visszafogottabb fajta vagyok.Nem szeretek bulizni,piálni.Vannak barátnőim szeretem is őket.:))Érzékeny vagyok de nagyon és ezt utálom magamba.Imádom a sportokat röpizek is.:)Focit kézit mindent.Amikor megismerek valakit akkor az elején általában csöndbe vagyok de miután már megismertem utána már nagyon sokat beszélek.Megbízható vagyok,pletykás (ezt is utálom)de már leszokóban vagyok.Szeretek főzni utálok takarítani.Imádom a gyerekeket meg az állatokat.:))Nem nagyon szeretek középpontba lenni.Külsőmről:kértek már fel fotómodellnek itt a városba szóval az arcom nem csúnya(ezt nem felvágásból mondom),barna félhosszú haj,barna szemek.Az alakom az átlagos.Nem vagyok kövér se vékony.165 cm vagyok 57 kg.

Hát ennyi.Szerintetek hol hibádzik?Miér nem találok magamnak egy rendes fiút?Bennem van hiba?Már egy csomót sírtam mert nagyon szarul érzem magam főleg mert kb 0 önbizalmam van..:( És ez szívás. Segítsetek adjatok légyszi tanácsot mert tök elvagyok keseredve... 17/L

2011. júl. 13. 20:29
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Na elírtam a megbízható vagyok a közeli ismerőseimnek barátaimnak.De ha mondjuk hallok valakitől valami újdonságot mársi tovább adom.De a barátaimat sose beszélem ki.Na így értettem.:)
2011. júl. 13. 20:32
 2/27 anonim ***** válasza:
én se találok magamnak olyan csajt aki nem zabálja a pénzemet 16/F
2011. júl. 13. 20:32
 3/27 Moszuke ***** válasza:
65%

hát ez az önsajnáló szarszag árad belőled még akkor is ha próbálod leplezni.

ettől hibás lesz a kisugárzásod

2011. júl. 13. 20:33
 4/27 anonim ***** válasza:
Igen benned van a hiba, de csak részben. Az egyik hiba, hogy az ajánlatokat elutasítod. Értelem hogy miért, de akkor is. Tele vagy jó tulajdonságokkal és mégis nem találod, hát akkor csak van gond nálad. Van mit változnod mire rájösz, pedig nincs semmi rossz tulajdonságod:/
2011. júl. 13. 20:33
 5/27 anonim ***** válasza:

Szia! Ha van kedved ismerkedni dobj egy levelet :)

Épp egy hozzád hasonló lányt keresek.

18f

2011. júl. 13. 20:34
 6/27 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom magam és azt se akarom hogy más sajnáljon.Nem szeretem.Én csak őszintén leírtam mindent
2011. júl. 13. 20:34
 7/27 anonim ***** válasza:
TEHÁT FOTÓS VAGY??? Xd
2011. júl. 13. 20:35
 8/27 anonim válasza:
nahát most hogy végigolvastam eléggé hasonlítasz rám :D én is ilyen vagyok... Szerintem nincs benned hiba sehol csak még nem találtad meg az igazit. ne add fel tuti van olyan srác akinek tetszel.
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Mit teszel azért, hogy legyen barátod?
 10/27 anonim válasza:

lehet h magasak az elvárásaid magadhoz képest

mégis mi tértesz az alatt hogy rendes fiút?

2011. júl. 13. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!