Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyen rosszak a tulajdonságaim...

Ilyen rosszak a tulajdonságaim vagy mi?

Figyelt kérdés

Én itt most nem felajánlkozásokat kérek meg semmi ilyesmit hanem véleményt.RÓLAM. Nem találok magamnak egy fiút se.Visszafogottabb fajta vagyok.Nem szeretek bulizni,piálni.Vannak barátnőim szeretem is őket.:))Érzékeny vagyok de nagyon és ezt utálom magamba.Imádom a sportokat röpizek is.:)Focit kézit mindent.Amikor megismerek valakit akkor az elején általában csöndbe vagyok de miután már megismertem utána már nagyon sokat beszélek.Megbízható vagyok,pletykás (ezt is utálom)de már leszokóban vagyok.Szeretek főzni utálok takarítani.Imádom a gyerekeket meg az állatokat.:))Nem nagyon szeretek középpontba lenni.Külsőmről:kértek már fel fotómodellnek itt a városba szóval az arcom nem csúnya(ezt nem felvágásból mondom),barna félhosszú haj,barna szemek.Az alakom az átlagos.Nem vagyok kövér se vékony.165 cm vagyok 57 kg.

Hát ennyi.Szerintetek hol hibádzik?Miér nem találok magamnak egy rendes fiút?Bennem van hiba?Már egy csomót sírtam mert nagyon szarul érzem magam főleg mert kb 0 önbizalmam van..:( És ez szívás. Segítsetek adjatok légyszi tanácsot mert tök elvagyok keseredve... 17/L

2011. júl. 13. 20:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan tölts fel magadról képet ígérem nem kerülsz fel a napiszarra se semmilyen hasonló oldalra

Üdv Napiszar Csapata

2011. júl. 13. 21:06
 22/27 anonim ***** válasza:
Azt ijedel be, mert nem azok a fiúk akiket te keresel. Nem jutnak el a szíved mélyére:/ Azért mert felajánlásokat nem szeretnél attól még megismerhetnélek? Lehetne beszélgetni veled?
2011. júl. 13. 21:07
 23/27 A kérdező kommentje:
írjatok privátot (akik szeretnének beszélgetni.:))
2011. júl. 13. 21:09
 24/27 anonim ***** válasza:

Annyit írj már legalább, hogy melyik megyében laksz illetve melyik nagyobb város közelében..

így könnyebb.

2011. júl. 13. 21:16
 25/27 A kérdező kommentje:
mi könnyebb?....
2011. júl. 13. 21:21
 26/27 anonim ***** válasza:
privátot írni menőő;)
2011. júl. 13. 21:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Én is majdnem ilyen vagyok. Az érzékeny rész meg a csendes rész na abba egyezhetünk :D
2011. júl. 14. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!