Ilyen rosszak a tulajdonságaim vagy mi?
Én itt most nem felajánlkozásokat kérek meg semmi ilyesmit hanem véleményt.RÓLAM. Nem találok magamnak egy fiút se.Visszafogottabb fajta vagyok.Nem szeretek bulizni,piálni.Vannak barátnőim szeretem is őket.:))Érzékeny vagyok de nagyon és ezt utálom magamba.Imádom a sportokat röpizek is.:)Focit kézit mindent.Amikor megismerek valakit akkor az elején általában csöndbe vagyok de miután már megismertem utána már nagyon sokat beszélek.Megbízható vagyok,pletykás (ezt is utálom)de már leszokóban vagyok.Szeretek főzni utálok takarítani.Imádom a gyerekeket meg az állatokat.:))Nem nagyon szeretek középpontba lenni.Külsőmről:kértek már fel fotómodellnek itt a városba szóval az arcom nem csúnya(ezt nem felvágásból mondom),barna félhosszú haj,barna szemek.Az alakom az átlagos.Nem vagyok kövér se vékony.165 cm vagyok 57 kg.
Hát ennyi.Szerintetek hol hibádzik?Miér nem találok magamnak egy rendes fiút?Bennem van hiba?Már egy csomót sírtam mert nagyon szarul érzem magam főleg mert kb 0 önbizalmam van..:( És ez szívás. Segítsetek adjatok légyszi tanácsot mert tök elvagyok keseredve... 17/L
Szerintem benned abszolút semmi hiba, nagyon szimpatikus lánynak tűnsz azok alapján, amiket leírtál! :)
Pletykásság... annyi baj legyen, csajok legnagyobb részére jellemző, de sokszor még ránk pasikra is... hajaj! ;D
Csoda, hogy még vannak ilyen rendes lányok is manapság... :) Egyébként sok pontban magamra ismertem, én is visszafogotabb vagyok, nem szeretek piálni, bulizni eljárni, stb... talán pont itt van velünk a gond szerelmi téren, így kevesebb a lehetőség az ismerkedésre is.. :)
22/F
Én meg nem találok normális csajt, aki önmagamért szeretne s nem MÁS MIATT..
most akkor én is kezdjek sírni? nem hiszem hogy segítene..
rengetegen toltak már fel ide képet, egyikük sem lett napiszari bohóc..;)
csak normális képet tölts fel.. de ennyi erővel FBre se tölts fel képet, mert arról kerül ki a legtöbb ;)
nem gondolod így menő ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!