Hogyan, mivel díszíthetném ki a lakást a közelgő ünnep alakalmából?
nővérem sólisztgyurmából csinált figurákat, amiket fel lehet akasztani. De volt már, hogy csomagolópapírból kesztyű alakot vágtunk ki, mindegyik kesztyűnek 2 oldala volt, összeragasztuttuk a széleit, beletettünk egy minicukrot, 24 db-ot csináltunk, és volt adventi naptárunk, amit felakasztottunk a virágtartó helyére a nappali és az étkező közé.
Vagy kartonpapírból kivágtunk csillag formákat, bevontuk őket csillogós csomagolópapírral, és azokat tettük ki madzaggal lámpára, tv-állványra, stb. Mellé meg 1-2 szines szaloncukrot, tök jól nézett ki :)
Szoktunk az asztalra adventi koszorút tenni, és piros vagy zöld színű szokott lenni a terítő. Az bejárati ajtóra is rakunk ki koszorút, és a folyosó és az étkező közötti tolós ajtó tokjára rakunk egy hosszú műanyag izét, ami olyan, mintha fenyőlevelekből állna, eredetinek tűnik, de műanyag. Hosszú és zöld tűleveles műfenyő izé. Nem tudom, hogy nevezzem :D És arra aggatunk fel mini dobozokat, amik be vannak csomagolva, mintha ajándékcsomagok lennének, meg kicsi karácsonyfadíszeket. És a karácsonyfa alá teszünk egy szép karácsonyi hangulatú terítőt. De villódzó fényeket is tehetsz ki ablakba, kertbe, fára, stb. Meg van ilyen vastag csillogós "izé", ami olyan, mint a boa, csak olyan anyagból van, mint az angyalhaj, és azt tesszük az étkező padjának háttámlájára, rácsavarjuk. Remélem adtam néhány ötletet :D
Boldog Karácsonyt! :D
20/L
Én mindig rakok - ünneptől függően - valamit díszt a bejárati ajtóra.
Karácsonkor az ablakra ragasztok mindkét oldalán ugyanazt a látványt nyújtó matricát. Mindig van az étkező asztalon koszorú, a konyhában az ablaknál van egy háromszög alakú égősorunk, ill. az ablakba a függöny elé is rakok valamilyen díszt (sok üzletnél lehet látni, hogy a kirakatba belógatni valamit, pl. gömböket, égősort...).
A fürdőszobába meg beraktam egy hóembert, aminek a belsejébe mécsest lehet rakni.
A lakás kül. pontjaira pedig fahéjjal tűzdelt narancsot szoktam kihelyezni - már, ha csak ránézek Karácsonyi hangulatom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!