Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Csőszoba berendezése olcsón...

Csőszoba berendezése olcsón és ízlésesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok.:).14 éves lány vagyok (általános 8.oszt) és sokat járok a mamámhoz hétvégente.most úgy alakult hogy lenne egy üres szoba számomra amely berendezésében a segítségeteket szeretném kérni.először is a szoba szépen kitapétázott (kb fél éve) így festeni nem igen kellene de viszont ágyat kéne cserélni...egy kis csőszobárol beszélünk..de én szeretnék franciaágyat ami passzentosan de elférne.mamának ezzel nem szeretnék nagy költséget okozni szóval valami olcsó ágy kéne.megnéztem már egpár újságot veboldat de olyan ami tetszen még nemtaláltam.a másik pedig hogy fel szeretném dobni a szobámat kiegészítőkkel amit szintén emberi árakbólkéne kihozni. Ha ez fontos (nemtudom) nagy anime manga rajongó vagyok vámpírokat szintén szeretem illetve az ilyen filmeket Rockot és papp-et hallgatok legtöbbször de nem vagyok rocker kedvenc színem fekete szeretem a csajos dolgokat :DD.ötleteket szeretnék kérni hogy hogyan lehetne.köszönöm a segítséget.<3.

2014. febr. 9. 15:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Rajzold már le gyorsan paintbe, hogy milyen a szoba (holvan ajtó, ablak) illetve hányszor hány méteres?

Küldök neked szívesen csináld magad ötleteket, tervet hogy hogyan rendezd be, csak így a semmire nehéz :D

Olcsó bútorok tekintetében a jysk, ikea áruházakat tudom ajánlani. Az olcsó franciaágy mondjuk egy problémás dolog, mert alsó hangon is 30-50.000 ft matraccal, kerettel, és akkor az még tényleg nagyon olcsó és nem is valami jó minőségű.

2014. febr. 9. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!