Mennyibe kerül egy 50 nm-es lakás berendezése?
cca 500 ezer.
- mosógép, hűtő kb. = 150
- étkezőgarn, kanapé/ágy = 150
- szőnyeg, tv = 100
- állólámpa, mikró, függöny, növény = 100
- előszoba-bútor = 30-50
Persze ezek egy szerintem un. középkategóriás termékek árai. Attól is függ, hogy az ország melyik részében élsz, milyen üzletben/üzletláncban vásárolsz, és milyen minőséget. Mert pl. a tv-nél csak egy átlagos márkát számoltam, és nem Grundig és nem plazma, stb. stb. Az más kategória!!!
Mosógép: 300 körül már vannak jók
Hűtő: 200 körül már elég nagyok
Kanapé: szintén 300 egy normál méretű és minőségű
Szőnyeg: ez mérettől függ, olyan 20-30.000-et szánnék rá abból már kijön 1 nagyobb és 1-1 kisebb
Tévé: 170-250 között
Állványok: mármint TV bútorfal? OLyan 150-200.000 egy átlagos
mikrót nem tudom.
függönyök: 40-50.000 között
étkezőgarnitúra: 100.000
ágy: alsó hangon 150.000
előszobabútor 20.000, azt kapsz olcsón is.
nézd meg az IKEA honlapját, sok jó ötlet, ízléses dolgok vannak, és nem is olyan drága.
próbálom leírni a kb. árakat a felsoroltakra:
mosógép 100e
hűtő 150e
kanapé igénytől függően 100-200e
szőnyegnél méret és anyagfüggő, de 30 körül már vannak szépek
TV-m nincs, de azt is lehet kapni 100 körül
állólámpák: 5-10e
mikró 20-30e
előszobában nekem egy fogas és cipős szekrény van, a kettő együtt olyan 20e volt
függönyből a kész olcsóbb mint a méretre varratott. itt nagyon széles a skála.
növényeket lehet kérni ismerőstől, családtagoktól :)
Növények: nálunk a zöldséges piac utolsó sorában árulnak nénikék általuk szaporított virágokat kis cserepekben olcsón adják, te majd megnevelgeted.
Másrészt volt, hogy kertes ház ablakában láttam szép cserepes virágot és becsöngettem, kunyiztam kis hajtást róla. :)))
Leánder-hajtást a Nyugdíjfolyósító Intézet helyi kirendeltségének udvarán láttam, oda szemtelenkedtem be, és kértem egy kis hajtást róla!
De tudjál róla, mifelénk van egy babona: "Lopott virág nem hajt ki!" Tehát hajtást nem lopunk, kérünk, és jó szívvel fogják adni!!! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!