Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Posztert izlésesen és nem...

Posztert izlésesen és nem drágán, hogy tudnám kitenni?

Figyelt kérdés

volt posztertartósínem, de egy db, mostmeg már ott, ahol vettem nem árulnak, máshol meg nem tudom, meg hát egyforma kéne, szóval, hogy tudok feltenni pár szabványos 69*91-es posztert vagy esetleg más, nagy méretet?

tapétás szobafalra kellene, nyilván nem cellux és a gyurmaragasztó sem a legjobb

2013. szept. 30. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt tudom ajánlani, vagy esetleg kérdezz az eladótól!
2013. szept. 30. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocsi lemaradt a link! xD

[link]

2013. szept. 30. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a helyedben fekete kartonlapot vennék, arra tenném a posztert kétoldalú ragasztószalaggal. A feketével hagynék neki egy kis keretet, a karton pedig megerősíti és máris nem olyan gagyi hatású. Az egészet rajzszöggel tenném a falra.

Valahogy így:

[link]

Ha szeretnéd, akkor a tetejére tehetsz öntapadó átlátszó fóliát is, úgy már szinte olyan mintha keretezve lenne :P

2013. szept. 30. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!