Hogyan lehet leszedni posztert a falról úgy, hogy ne sérüljön sem a poszter sem a tapéta?
Figyelt kérdés
Tapétaragasztóval ragasztottam fel tapétázott falra már jó pár éve. Most költözés miatt szeretném leszedni. Van köztük olyan amit külföldről hoztam (csak a Manchester United stadionjában lehet kapni) ezért nem igazán pótolható. Szeretném ha sérülés nélkül le tudnám szedni és vihetném magammal az új helyre. Hallottam már olyanról, hogy hajszárítóval melegítve könnyebben lejön de amikor az egyik sarkánál megpróbáltam leszedni nem igazán sikerült. Valaki aki már sikeresen szedett le posztert, segítsen!
Előre is köszi a válaszokat!
2012. máj. 28. 15:15
1/4 anonim válasza:
Hát, ne fűzz hozzá sok reményt. A tapétaragasztót nem úgy találták ki, hogy utána egyben leszedhess bármit.. Viszont, ha nedves ronggyal megtapogatod, hogy a poszter felülete ne sérüljön, ne ázzon szét, akkor van rá esély, hogy le tudod húzni. Utána a ragasztós felületével felfelé ráteszed újságpapírra, az leszívja a vizet. Ha szerencséd van, nem lesz hullámos.
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg vizes szivaccsal, de szerintem úgy, hogy az egyik se sérüljön nem fog menni. A tapétaragasztó az erős.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha a tapéta sérül az annyira nem gond, úgyis ráfér a szobára egy kis úrjatapétázás. De a posztereket sértetlenül kéne leszednem.
2012. máj. 28. 20:00
4/4 anonim válasza:
attol fugg, hogy az egesz aljat beragasztoztad, vagy csak a sarkait. En is az elottem valaszolok tanacsait ajanlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!