Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gardrób berendezése praktikus...

Gardrób berendezése praktikus így? (képpel)

Figyelt kérdés

Nem profi rajz, elnézést érte, de talán látszik a lényeg!

[link]

Egy tetőtéri helyiség lenne, a képen szemben a ferde falsík.

Nem mindennapos használatra, inkább "lomtár" szerepét töltené be, mert nincs más tárolóhely a lakásban, itt kellene elhelyezni pl. a porszívót is.

Balról jobbra: akasztós rész, alatta nyitott rész- "L" alakú polc- cipős pol- "L" alakú polc, felette a ferde falsík alatt kisebb polcok- nagyobb nyitott polcok.

Fiókot nem terveztem, apróbb dolgoknak dobozokat szántam.

A lezárását egy "szekrényajtóval" képzeltem el, a két 50cm-es polc között szemben, tehát kívülről szekrénynek nézne ki.

Szívesem fogadnám az építő jellegű kritikákat, de leginkább a tapasztalatokat, ki mit csinálna másképpen a sajátjával. Még goondolkodom, hogy nem gardróbszoba lesz, hanem különálló szekrények, minden polcrendszeren külön ajtó, mert hajlamosak vagyunk a felhalmozásra, nehogy a végén be se lehessen lépni...

2013. febr. 21. 06:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ötletes!

Én az enyémbe fogok csinálni olyan részt, ahol kifejezetten az aktuálisan szezonbéli cipőimet fogom tartani. Olyan helyre akarom majd rakni ahol senkit nem zavar, de szellőzni is tudnak (nem zárt szekrénybe, mert a bőr tönkremegy).

2013. febr. 21. 07:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Én kevésnek találom az akasztós részt.

Csinálj pár olyan sort, amiben a cipőid is elfér (persze, ha ehhez nincs cipősszekrényed már), ezeket kihúzós polcként tervezd. Nem kell, hogy 40 centi magas legyen a soronkénti távolság. Az akasztós oldalon inkább 60 centi mély legyen.

Egyébként rendben van.

2013. febr. 21. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
A 40 centit csak a cipőknél értettem! Máshol kell a 40 centi!
2013. febr. 21. 08:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Azért ilyen kevés az akasztós, mert ide csak kabátokat tervezek rakni, lesz egy másik beépített szekrény a mindennapos viseletre. Cipős polc lenne szemben, a 20cm-es magasságokkal, de a kihúzhatós polc nagyon jó ötlet, lehet, hogy 50 cm mélynek kellene lennie és két sorban is elférnének a cipők. Csak nem tudom, a mellette lévő sarok polchoz hozzá lehetne-e férni így. A legalsó polcot a magasszárú cipőknek, csizmáknak szántam, azért 40 cm.

Köszönöm!!!

2013. febr. 21. 09:09
 5/7 anonim válasza:
nem rossz
2013. febr. 21. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jó. Ha neked jó, akkor jó így ahogy van. Más meg úgyis csak okoskodni tud, mert nem ismeri az igényeidet.

Szóval csináld, ha mégsem lenne jó, akkor sem nehéz ezt az építményt kicsit átalakítani vagy megtoldani.

2013. febr. 21. 16:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést, mert én is tudnék tanácsot adni építkezés előtt állóknak, hogy mit bántam meg, mit csinálnék másképp, tapasztalatból. Gondoltam, hátha valakinek beugrik valami jó ötlet, pl. a kihúzható cipős polc Lucapannától.
2013. febr. 22. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!