Ha össze csavarozom a szekrényeket jó megoldás, vagy még-rosszabb mert borul egyszerre mind a három?
Kisfiam szobájában 3 elemből álló szekrénysor van.Pár hónapja a középső polcos elemre felakart mászni, természetesen borult a szekrény.Szerencsére mellete volt az őrangyala, mert maga a szekrény sem esett rá, megszorulhatott mert a padlóval 45° szöget bezárva megállt, a tv pedig ami a szekrényen van mintha ellökték volna a fiam mellé esett.
Nem is nagyon foglalkoztunk a szekrény biztosításával mert mi hülyék úgy gondoltuk hogy ezek után még egyszer eszébe sem jut felmászni.
Hát rosszul gondoltuk.
Épp mosogatok, egyszer csak hatalmas robaj fiam sír.Szaladok be, hát megint ráborult a szekrény.
Most az jutott eszembe hogy belülről össze csavarozom a három elemet, csak azt nem tudom hogy esetleg nincs-e az a veszély hogy akkor ha mászik akkor borul egyszerre mind a három.Viszonylag könnyű pozdorja szekrény és mivel csak ruhák vannak benne, az sem súly.
A fiam meg 5 éves, tehát már azért van súlya
a falhoz egy szögvassal.
nálunk mindegyik szekrény fel van rögzítve és szerintem a lehető legrosszabb ha összecsavarozod a 3 szekrényt, ha külön külön ennyire borulékony akkor jobb lesz nem lesz, viszont sokkal nehezebb lesz mikor ráborul!
gyerek koromban rám egy komplett fa-üveges szekrénysor borult rám... inkább hívj valakit aki pár ezerért felfúrja a falra, ér annyit
Felfúrom én is, azzal nincs probléma.Az már nagyobb probléma hogy gipszkarton fal, tehát gipszkarton tiplivel sem sokat fog ha borul.
Épp azon agyalok hogy az lenne a legbiztosabb ha valami hosszú csavarral egyenesen a padlóhoz fúrnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!