Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Voltatok már a WestEnd H&M...

Voltatok már a WestEnd H&M Home boltjában?

Figyelt kérdés
Milyen? Drága? Jó cuccok vannak?

2013. nov. 3. 19:57
 1/8 anonim válasza:
Divatos cuccok vannak elfogadható, olcsó árban. A C&A is jó és Philip Russel is ebből a szempontból.
2013. nov. 3. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Előző, szerintem a kérdező nem a ruhákra gondolt, hanem kifejezetten a Home részlegre! Én még nem voltam, de engem is érdekel.
2013. nov. 4. 06:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket, pl. a Philip Russel ruhákat nagyon szeretem.

De igen, tényleg nem a ruha boltokra gondoltam. Majd pénteken ellátogatok oda, ha lesz még erre is időm.

2013. nov. 4. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok, akkor írj majd le lécci milyen a bolt, engem is érdekel, de még nem jutottam el. :)
2013. nov. 5. 06:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze, mindenféleképp megírom! :)
2013. nov. 5. 07:24
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

Itt meg lehet nézni mik vannak, úgy olvastam, hogy a budapesti boltban, is kb ugyanilyen dolgok vannak. Hát reméljük :)

2013. nov. 5. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Én néztem az angol honlap termékeit, nálunk is szinte ugyanaz van. Vannak ágyneműk, amiknek akkora a mérete, mint az ikea termékeinek, szóval ha ikeas párnáitok vannak vagy takaró, akkor pont jó lesz rá az itteni huzat. Jó dolgok vannak, butlersnél olcsóbb szerintem, mintha egy kis ikea bolt lenne, nekem olyannak tűnt.
2013. nov. 6. 11:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma sikerült elmennem. Pozitìvum vol, hogy a h&m home közvetlen a ruha részleg mellett van nem kell keresgetni. Bár gondoltam de azt hittem majd keresgélni kell. 100% ban ugyanazok a dolgok vannak ott mint a webshopon. Megtaláltam azt a párnàt amit akartam de nem vettem meg mert 6000 forint volt. Az nekem sok érte. Körülnéztem de nem volt semmi ami tényleg tetszett volna. Bár tetszettek csak ami ùgy igazán az nekem dràga volt. De amùgy jò hely.
2013. nov. 8. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!